چیکن پارمزان بدون فر با اسپاگتی یه غذای ایتالیایی و همون غذایی که اگه الان تو یه رستوران ایتالیایی بودم سفارش میدادم. حالا که نیستم خودم درست می کنم دیگه. چیکار کنم! چیکن پارمزان با اسپاگتی یه غذای اصیل ایتالیایی. میدونین که ایتالیا با پاستا و پیتزاهاش مشهوره. اگه بدونین چقد خوشمزه ست همین الان دست به کار میشین و این غذای فوق العاده رو درست میکنین.

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمزان بدون فر با اسپاگتی برای ۴ نفر

  • سینه ی مرغ بدون استخوان ۲ عدد
  • پاستا با شکل اسپاگتی ۱ بسته
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ پیاله
  • پودر سوخاری ۱ پیاله
  • سیر ۱ حبه
  • گوجه فرنگی گوشتی و نرم ۲ عدد
  • پنیر پارمزان ۱ بسته
  • پیازچه ی ریز خرد شده ۱ الی ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه چیکن پارمزان بدون فر با اسپاگتی

طرز تهیه چیکن پارمزان بدون فر با اسپاگتی
سینه ی مرغ را از پهنا به دو قسمت برش میدهیم و داخل ظرفی پهن میچینیم و سیر ریز رنده شده را همه جای آنها میمالیم و رویش سلفون کشیده در یخچال قرار میدهیم حدود ۱ ساعت بماند.

دستور تهیه چیکن پارمزان بدون فر
پاستا را داخل آب جوش میریزیم و پس از اینکه کاملا پخت، آبکش میکنیم.

فیله مرغ ها را بیرون میاوریم. داخل ۳ بشقاب جداگانه، آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری میریزیم. ( من از پودر سوخاری مارک هاتی کارا استفاده میکنم.)

طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی

فیله مرغ را اول به آرد سپس به تخم مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته میکنیم و همه را در ظرفی میچینیم.

دستور پخت چیکن پارمسان

داخل ماهی تابه روغن مایع میریزیم و پس از گرم شدن روغن، فیله های آماده را در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم. دقت کنید اگر حرارت زیاد باشد فیله ها قبل از اینکه مغزپخت شوند خواهند سوخت. پس از پخت کامل فیله ها را روی دستمال آشپزخانه میچینیم تا روغن اضافی آن برود.

گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و با بلندر، پوره میکنیم و کنار میگذاریم.

داخل قابلمه ای دیگر ۱ قاشق مرباخوری کره را میریزیم تا ذوب شود و اسپاگتی آبکش شده را داخل قابلمه میریزیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا طلایی شود.

چیکن پارمسان با پاستا

سپس پوره ی گوجه فرنگی را افزوده و حرارت را زیاد میکنیم تا پوره جوشیده غلیظ و سس مانند شود. در آخر نمک اضافه میکنیم.

داخل ظرف سرو اسپاگتی داغ را میریزیم و رویش پیازچه ی ریز خرد شده میریزیم و فیله های آماده را کنارش میچینیم و پودر پنیر پارمزان را رویش میریزیم.

پنیر با حرارت خود غذا آب میشود. نوش جان