پارافه موز و شکلات یه دسر خوشمزه و مجلسی و شیک. میخواستم دسری درست کنم که هم خوشمزه باشه و هم درست کردنش راحت باشه و نیاز به فر نداشته باشه که راحت درست بشه و همه از خوردنش لذت ببرن. این پارفه شکلاتی فوق العاده هست.

پارافه موز و شکلات ترکیبی از کیک و پودینگ به همراه تکه های شکلات و موز هست و حتما باید سرد یخچالی سرو کنید. نباید ولرم باشه.

مواد لازم برای تهیه پارافه موز و شکلات

مواد لازم برای پودینگ کاکائویی

  • شیر ۱ لیتر
  • آرد ۵۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نشاسته ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو ۴ قاشق مرباخوری
  • کره ۲۰ گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری

مواد لازم برای پارفه شکلاتی

  • پودینگ کاکائویی سرد شده
  • کیک شکلاتی
  • موز ۲ عدد
  • تکه های شکلات به میزان دلخواه

طرز تهیه پارفه شکلاتی موزی

طرز تهیه پارافه موز و شکلات

برای شروع ابتدا داخل کاسه ای، آرد، نشاسته و پودر کاکائو را مخلوط و الک میکنیم. مواد خشک را همراه با شکر داخل قابلمه ریخته، تخم مرغ را افزوده و با همزن دستی میزنیم.

سپس شیر را تدریجا در حین هم زدن می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت میگذاریم و با همزن دستی مرتب هم میزنیم.

وقتی مواد خوب داغ شد کره را هم می افزاییم تا با حرارت پودینگ ذوب شود. هم زدن را ادامه می دهیم تا پودینگ غلیظ شده بجوشد. بلافاصله پس از آنکه جوشید، حرارت را خاموش کرده وانیل را هم می افزاییم و پودینگ را در ظرف مناسبی می ریزیم و رویش کیسه فریزر میکشیم تا پودینگ رویه نبندد.

نکته مهم: کیسه فریزر باید به سطح پودینگ بچسبد و منتظر میمانیم تا هم دمای اتاق شود.

طرز تهیه پارافه موزی

نکته: برای درست کردن پودینگ همیشه از زرده ی تخم مرغ استفاده میشه ولی من تخم مرغ کامل میزنم. اصلا هم بوی تخم مرغ نمیده.

برای درست کردن پارفه ی شکلاتی، داخل ظرف دسر کمی پودینگ میریزیم.

طرز تهیه پارفه شکلاتی

یک تکه کیک رویش گذاشته کمی فشار می دهیم خوب فیکس شود رویش تکه های شکلات و حلقه های موز می چینیم.

دسر پارفه شکلاتی

سپس تمام مراحل را دوباره تکرار می کنیم.

آموزش پارفه شکلاتی
پس از آماده شدن همه ی دسرها، آنها را در یخچال می چینیم تا وقتی کاملا سرد شود و سپس سرو می کنیم.

پارافه شکلاتی موزی

برای تزئین رویش هم می توانید از پودر کاکائو و تکه های شکلات یا دراژه استفاده کنید.

اگر کیک شکلاتی نداشتید از بیسکویت کاکائویی استفاده کنید.