این دسر شکلاتی با پودر کاکائو پای ثابت مهمونی هاتون میشه! باور کنید! فقط کافیه یک با این دسر شکلاتی ساده رو درست کنید. با مواد اولیه کم و در دسترس میشه درستش کرد و دستور تهیه خیلی ساده ای هم داره. امیدوارم که درست کنید و از طعم و مزه خوبش نهایت لذت رو ببرید.

مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو و شیر

  • 200 گرم شکر
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 1 لیتر شیر
  • 110 گرم شکلات تخته ای
  • 30 گرم نشاسته ذرت
  • 30 گرم پودرکاکائو
  • 30 گرم پودر ژلاتین
  • 2 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه (یا نوتلا)

دستور تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو و شیر

طرز تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو و شیر

برای شروع ابتدا چند قاشق غذاخوری از شیر رو داخل کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین رو روی اون می پاشیم و کنار میزاریم تا حالت اسفنجی بگیره.

سپس قالب رو با دستمال چرب کرده و کنار میزاریم.

در ادامه داخل قابلمه ای مابقی شیر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکر رو ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا گرم بشه. سپس شکلات خرد شده رو بهش اضافه کرده و مدام هم می زنیم.

خامه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا روان بشه و به همراه شکلات صبحانه و ژلاتین به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک دست بشه.

وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و از صافی رد می کنیم. مواد رو داغ داغ داخل قالب ریخته و 7 ساعت داخل یخچال میزاریم.

بعد از این زمان با نوک انگشتان دسر رو از دیواره ها جدا کرده و اجاره میدیم هوا به کف قالب بخوره و سپس به راحتی داخل ظرف سرو برمی گردونیم.

نوش جان

نکات مهم تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو و شیر

  • مرحله صافی رو حتما انجام بدین تا اگه گلوله ای داخل دسر باقی مونده، جدا بشه.
  • می تونید این دسر رو داخل شات های تک نفره هم سرو کنید، در این صورت مقدار پودرژلاتین رو نصف کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو و شیر در لیوان یک بار مصرف کاغذی

میخوایم بدون نیاز به قالب و فقط با لیوان یک بار مصرف یه دسر فوری و آسون و خوشگل درست کنیم!

مواد لازم
  • شیر ۲ لیوان
  • شکر یک‌ سوم‌ لیوان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سرخالی (بیشتر نریزین تلخ میشه)
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه

۱. همهی مواد به غیر از خامه رو داخل قابلمه ای میریزیم و‌ کمی هم میزنیم تا یکدست بشه.

۲. قابلمه رو روی حرارت متوسط میذاریم و ۱۵ دقیقه هم میزنیم تا شکر و ژلاتین حل بشه. ( حرارت جوری باشه که مواد به جوش نیاد)

۳. خامه صبحانه رو با کمی از شیر مخلوط میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه، ۵ دقیقه بعد از روی حرارت بر میداریم و داخل لیوان های یک بار مصرف میریزیم و به ۳ ساعت میذاریم تو یخچال تا خودش رو‌ بگیره.

۴. بعد از سه ساعت دسر رو از یخچال بیرون میاریم و لیوان رو با قیچی پاره میکنیم و مطابق ویدئو تو پودر نارگیل میغلطونیم.

۵. به اندازه های دلخواه برش میزنیم و‌تو پودر نارگیل میغلطونیم.

۶. در نهایت هم با توت فرنگی (یا هر میوه ای ) تزیین میکنیم.


طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی با نشاسته گندم