به نظر من هر غذایی اگه بشه کبابیش خوشمزه تره! برای شیشلیک، باید از گوشت دنده گوسفند (یا گوساله) استفاده کنید، البته با دنده گوسفند خوشمزه تر میشه!
مواد لازم برای تهیه شیشلیک برای 4 نفر
- گوشت دنده گوسفند ۱ کیلو
- ماست ۱ لیوان
- زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز ۲عدد
- گوجه فرنگی ۲عدد
- روغن ۱۰ قاشق غذا خوری
- آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت شیشلیک با دنده گوسفندی
برای شروع اول پیاز ها رو شسته و پوست بگیرید.
حالا برای گرفتن آب پیاز میتونید اونو با رنده ریز خرد کنید و یا از بلندر استفاده کنید. داخل کاسه پیاز رنده شده، ماست، زعفرون دم شده، آبلیمو، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید بعد گوشت رو تو این مایع بخوابونید.
بعد بزارید حداقل یک شب بمونه. این کار باعث ترد شدن گوشت میشه. دقت کنید تو این مرحله نباید به گوشت نمک بزنید چون باعث خشک شدن کباب میشه. پس از گذشت مدت زمان لازم، حالا دنده ها رو سیخ بزنید.
موقع کباب کردن بهتره از ذغال استفاده کنید اما اگه در دسترس نبود داخل فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها رو اماده کنید. حین پخت کره رو آب کرده و کمی زعفران اضافه کنید و با برس چند باری روی کباب ها بکشید.
وقتی که کباب ها نیم پز شد میتونید نمک روی اون بپاشید. گوجه فرنگی در زمان کوتاه تری کبابی می شود.
بهتره اواخر پخت کباب، گوجه ها رو به سیخ بکشید و روی آتیش کبابی کنید. برای مزه دار شدن میتونید یه مقدار نمک هم روی گوجه فرنگی ها بپاشید. پس از اینکه شیشلیک ها و گوجه فرنگی ها آماده شدند اونو با برنج سرو کنید.
نوش جان