کرپ شکم پر سوخاری یه کرپ غذایی خوشمزه که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه کرپ شکم پر سوخاری

مواد لازم برای کرپ:

  • 300 گرم آرد
  • شیر مایع 700 گرم
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • روغن 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرپ شکم پر سوخاری

طرز تهیه کرپ شکم پر سوخاری خوشمزه و متفاوت

همه خمیرُ در ظرفی بریز، هم بزن تا گلوله ای از آرد باقی نمونه، وقتی که خمیر صاف و یکدست شد، داخل تابه نچسبی رو با قلمو کمی روغن مایع میزنی تا چرب بشه و روی حرارت قرار میدی.

از مایه کرپ داخل تابه میریزی و تابه رو میچرخونی تا مواد کاملا پخش بشه. ضخامت کرپ نباید زیاد باشه. وقتی کرپ خودشُ گرفت و سطحش مات و کناره هاش کمی طلایی شد، میتونی برگردونی تا طرف دیگش هم بپزه و مابقی موادُ هم به همین ترتیب بپز و آماده کن.

مواد میانی

  • پیاز سفید 1 عدد
  • 2 حبه سیر
  • پیاز قرمز 3 عدد
  • هویج 3 عدد
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 1 عدد سینه مرغ بخارپز، نگینی برش داده شده
  • روغن برای سرخ کردن
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • شیر 450 میلی لیتر
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • جوز هندی 3/4 قاشق چایخوری (رنده شده)
  • نمک، شکر، فلفل به دلخواه
  • 1 قاشق غذاخوری آب قارچ
  • تره فرنگی 4-5 عدد خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پارمزان (اختیاری)

پیازهای سفید و قرمزُ درشت خرد کرده، کنار بذار. هویج و سیب زمینی نیمه پز رو به شکل مکعب خرد کن.

پیاز رو تفت بده تا معطر و سبک بشه، آرد رو اضافه کن، کمی تفت بده، پخت رو ادامه بده، هویج، سیب زمینی و مرغ پخته شده رو اضافه کن و سپس شیرُ اضافه کن، بقیه مواد، نمک، شکر، فلفل، آب قارچ و جوز هندی رو اضافه کن.

بپز تا غلیظ بشه، پیازچه ها رو اضافه کن، تفت بده، سپس پودر پارمزانُ اضافه کن، طبق ذائقه خودت موادُ بچش و از روی شعله بردار و اجازه بده در دمای محیط خنک بشه.

پوشش

  • 5 قاشق غذاخوری آرد
  • 3 تا 4 تخم مرغ
  • آرد سوخاری به میزان لازم

مواد فیلینگُ روی کرپ قرار بده، سپس کرپ رو بصورت مرتب تا کن، همه کرپ ها و مواد میانی رو اماده کن تا تمام بشن، کرپ های آماده شده رو ابتدا در آرد بغلطون، سپس در تخم مرغ زده شده غلطانیده و در آخر در آرد سوخاری بزنو حداقل 45 دقیقه تا 1 ساعت در فریزر قرارشون بده و سپس سرخ کن تا طلایی بشن.

نوش جونتون

طرز تهیه کرپ لازانیا (لازانیا با کرپ)


طرز تهیه کرپ پر شده با سس بولونز

‎مواد کرپ:

  • ‎2 عدد تخم مرغ (اندازه متوسط)
  • ‎1.5 لیوان شیر (300 میلی لیتر)
  • ‎1/2 لیوان آب (100 میلی لیتر)
  • ‎1 قاشق غذاخوری روغن
  • کمی نمک
  • ‎1.5 لیوان آرد (تقریباً 170 گرم)

همه مواد به جز آرد را در یک کاسه عمیق بریزید و هم بزنید، آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، تابه کرپ یا تابه معمولی را گرم کنید مطابق فیلم کمی کمتر از یک ملاقه از خمیر کرپ را داخل

آن بریزید و بلافاصله تابه را با کج کردن آن پهن کنید و هر دو طرف را بپزید

‎مواد میانی(سس بولونز)

  • ‎250 گرم گوشت چرخ کرده
  • ‎2 قاشق غذاخوری روغن
  • ‎1 عدد پیاز
  • ‎1 حبه سیر
  • ‎1 هویج
  • ‎1/2 فلفل قرمز
  • ‎200 گرم پوره گوجه فرنگی
  • ‎1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ‎100-120 میلی لیتر آب یا آب سبزیجات (بر اساس قوام اضافه کنید، نه خیلی آبکی)
  • ‎1 قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • ریحان تازه

پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید، هویج بسیار ریز خرد شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید سپس پوره گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، آب و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید،در آخر ریحان ریز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

‎سس بشامل:

  • ‎1.5 قاشق غذاخوری کره
  • ‎2 قاشق غذاخوری آرد
  • ‎500 میلی لیتر شیر
  • ‎1 قاشق چایخوری نمک
  • جوز هندی و فلفل سیاه

کره و آرد را تفت دهید سپس شیر و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود.

‎طرز تهیه:
‎داخل هر کرپ مقداری گوشت چرخ کرده، مقداری سس بشامل و پنیر رنده شده بریزید، آن ها را مطابق فیلم بپیچید و کنار هم در ظرف پخت قرار دهید،اگر باقیمانده سس بشامل خیلی غلیظ شد، کمی شیر اضافه کنید تا رقیق تر شود و روی کرپ ها بریزید،در آخر روی آن پنیر چدار یا موزارلا (من از موزارلا استفاده کردم) رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود.