تافی کاراملی دوست دارید؟ خیلی راحت و با ۳ قلم مواد یه تافی خوشمزه میشه درست کرد. چی بهتر از تافی خونگی سالم؟

مواد لازم برای تهیه تافی کاراملی بدون خامه

  • شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
  • شیر ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
  • کره ۵۰ گرم
  • گلوکز ۱ قاشق مرباخوری (قابل حذف)

طرز تهیه تافی کاراملی کشدار با کره بدون خامه

طرز تهیه تافی کاراملی بدون خامه

شکر رو داخل تابه ریختم، روی حرارت کم قرار دادم. اصلا قاشق بهش نزدم و از دستگیره ها کمک گرفتم و هر چند مدت تکون دادم.

تا زمانی که شکر ذوب بشه و بعد میشه مخلوط کرد. حواستون باشه حرارت زیاد نباشه والا شکرتون می سوزه و مزه تلخی می گیره.

بعد کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم. شیر که کمی گرم کردم خیلی گرم هم نباشه کم کم و با احتیاط ریختم و مرتبا هم زدم، گوله ای هم بمونه ایراد نداره روی حرارت مرتب هم زدم تا کاملا یکدست بشه.

میشه گلوکز هم ریخت، قابل حذف هست. روی حرارت تا جایی بمونه که به غلظت برسه.

اگر خیلی غلیظ بشه تافی شما سفت تر میشه و بیشتر شبیه آب نبات میشه. اگر کمتر غلیظ بشه خیلی نرم تر میشه.

داخل قالب سیلیکونی ریز ریختم و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه فریزر گذاشتم و بعد از قالب به راحتی در میاد.

اگر قالب ندارید داخل یه ظرف کمی گود یک کم چرب کنید و مواد رو بریزید و بزارید یخچال و بعد برش بدید.

باید داغ توی قالب بریزیم،  سرد بشه سفت میشه و نمیشه دیگه ریخت.

نوش جان