آش دوست هستین؟ چه آشی رو خیلی دوست دارین؟ جاتون سبز آش کدو سبز درست کردم. با نوعی کدو که ظاهرا اسامی زیادی داره ما بهش میگیم کدو مُلی. برای تهیه این آش میتونید از کدو سبز خورشتی یا قلمی هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه آش کدو سبز

  • کدو سبز 3 تا 4 کیلو
  • برنج ۱/۵ پیمانه
  • نخود ۱ پیمانه
  • گوشت گردن گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ دو عدد
  • پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری کشک به مقدار لازم (حدود ۵۰۰ گرم)
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت آش کدو سبز با کشک

طرز تهیه آش کدو سبز با کشک
ابتدا پوست کدوها رو جدا کرده خرد کنید. دو تا پیاز تفت بدین تا سبک بشه، کمی زردچوبه بزنید و با کدو و نمک بذارین تا بپزه و کدو نرم بشه.

برنج را که از قبل خیس کردید با کمی نمک بذارین تا کاملا پخته و دونه های برنج باز بشه. (میتونید از برنج نیم دانه استفاده کنید.)

گوشت با پیاز ،دو حبه سیر و کمی زردچوبه و نخود خیس خورده بذارین بپزه.

سپس برنج و کدو رو با هم مخلوط کنید بعد. نخود و گوشت رو با کوشتکوب دستی جداگانه بکوبید. نخود را به مواد اضافه کنید.

هر از گاهی به هم بزنید تا کاملا یکدست بشه اگه مواد آش سفت بود میتونید کمی آب جوش اضافه کنید.

بعد گوشت رو اضافه کنید. آش رو از یک جهت به هم بزنید تا کشدار بشه. در این فاصله پیاز داغ هم بهش اضافه کنید.

نمک و فلفل بزنید. وقتی آش یکدست و کشدار شد، کشک اضافه کنید. مقدارش به ذائقه خودتون بستگی داره.

بذارین یه جوش بزنه نعنا داغ هم اضافه کنید و بعد در ظرف سرو بکشید و با نعنا داغ و کشک و پیاز داغ تزئین کنید.

در صورت تمایل میتوانید از سیر داغ هم استفاده کنید.

نوش جان