شوید خولی یک غذای خوشمزه ی گیلانی، اصیل و سنتی و پرطرفدار!
مواد لازم برای تهیه شوید خولی برا 4 نفر
- مرغ ٤ تکه
- پیاز ١ عدد درشت
- سیر ٤ حبه
- نمک و روغن
- زردچوبه ١ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه ١ قاشق چای خوری
- ربگوجه فرنگی ١ قاشق غذاخوری سرپر
- شوید خشک ٣ قاشق سوپ خوری یا معادلش شوید تازه
- ادویه ی کاری ١ قاشق مرباخوری
- آلو بخارا ٢٠ عدد (نفری ٤ تا ٥ عدد)
- تخم مرغ ٢ عدد
طرز تهیه شوید خولی گیلانی سنتی
برای شروع ابتدا ٣ قاشق غذاخوری روغن توی تابه ریخته پیاز رنده شده و سیر رنده شده را افزوده و تفت میدهیم.
سپس مرغ را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد ادویه ها رب گوجه و شوید را افزوده و تفت میدهیم و ٣ لیوان آب جوش و ١ قاشق مرباخوری نمک اضافه کرده و با شعله ی ملایم بپزد.
بعد ١ ساعت الوها را داخل غذا ریخته و ١ ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد بعد از ٢ ساعت نمک غذا را اندازه کرده و ٢ عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته هم میزنیم و داخل خورش میریزیم در قابلمه را گذاشته به مدت ٥ دقیقه بپزد تا تخم مرغ بپزد.
حالا غذای خوشمزه ی ما اماده است. حتما این غذا را درست کنید و از خوردن ان لذت ببرید.
نوش جان