شوید خولی یک غذای خوشمزه ی گیلانی، اصیل و سنتی و پرطرفدار!

مواد لازم برای تهیه شوید خولی برا 4 نفر

  • مرغ ٤ تکه
  • پیاز ١ عدد درشت
  • سیر ٤ حبه
  • نمک و روغن
  • زردچوبه ١ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه ١ قاشق چای خوری
  • ربگوجه فرنگی ١ قاشق غذاخوری سرپر
  • شوید خشک ٣ قاشق سوپ خوری یا معادلش شوید تازه
  • ادویه ی کاری ١ قاشق مرباخوری
  • آلو بخارا ٢٠ عدد (نفری ٤ تا ٥ عدد)
  • تخم مرغ ٢ عدد

طرز تهیه شوید خولی گیلانی سنتی

طرز تهیه خورش شوید خولی گیلانی
برای شروع ابتدا ٣ قاشق غذاخوری روغن توی تابه ریخته پیاز رنده شده و سیر رنده شده را افزوده و تفت میدهیم.

سپس مرغ را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد ادویه ها رب گوجه و شوید را افزوده و تفت میدهیم و ٣ لیوان آب جوش و ١ قاشق مرباخوری نمک اضافه کرده و با شعله ی ملایم بپزد.

بعد ١ ساعت الوها را داخل غذا ریخته و ١ ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد بعد از ٢ ساعت نمک غذا را اندازه کرده و ٢ عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته هم میزنیم و داخل خورش میریزیم در قابلمه را گذاشته به مدت ٥ دقیقه بپزد تا تخم مرغ بپزد.

حالا غذای خوشمزه ی ما اماده است. حتما این غذا را درست کنید و از خوردن ان لذت ببرید.

نوش جان