اين همون نون خامه ای يا به قول مشهدی ها نارنجکه ولي من به جاي خامه توش حلوا پایپ کردم شد حلوای نون خامه ای یا نون حلوایی! به نظر من ايده ی خوبيه برای مجالس و عزاداری ها، از هر حلوایی برای داخل نون ها میشه استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه نون خامه ای با حلوا
- آرد ۷۵ گرم (نصف پیمانه + یک قاشق غذاخوری)
- کره ۵۷ گرم
- شکر یک قاشق مرباخوری سرخالی
- تخم مرغ ۲ عدد متوسط (دقت کنید کوچیک نباشه)
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری (دقت کنید بیشتر نشه)
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- آب ۱۲۵ میلی لیتر ( نصف پیمانه)
- نمک نوک قاشق چایخوری
- حلوا به مقدار لازم
طرز تهیه حلوای نان خامه ای
ابتدا، آب، کره و شکر رو داخل تابه نچسب میریزیم وقتي مواد به جوش اومد، آرد رو يه جا اضافه و مرتب هم میزنیم تا خمیر بپزه، مدام مواد رو با کفگیر چوبی زیرورو میکنیم، حدود ۶ دقيقه کافيه.
حالا مواد رو داخل يه کاسه میریزیم تا از داغی بيفته، بعد تخم مرغ ها، بیکینگ پودر، نمک و وانیل رو اضافه و با همزن برقي کاملا مخلوط میکنیم تا مواد کاملآ صاف و یکدست شن.
سپس مواد رو داخل قیف يه بار مصرف ريخته با ماسوره ی بزرگ، شکوفه میزنیم، بعد با نوک انگشت که کمي چرب کردیم روی شکوفه ها رو صاف میکنیم.
سینی رو در فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقيقه قرار میدهیم بعد حرارت رو کمتر میکنیم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا کاملا برشته شوند.
اگه خواستین طلایی تر شن چند دقيقه گریل رو هم روشن کنين.
وقتي نون ها آماده شدن با يه ماسوره ی ريز يه سوراخ کوچيک تهشون ایجاد میکنیم بعد حلوا رو داخلشون پایپ میکنیم.
نکات مهم تهیه حلوای نان خامه ای
- دقت کنين حلوا زياد سفت نباشه تا راحت تر پایپ شه.
- بهتره از دو تا قیف يه بار مصرف استفاده کنين تا زود پاره نشه.
- دمای توستر ۲۵۰ درجه ی سانتیگراد المنت بالا و پایین با هم.
- حرارت اگر کم باشه نون خامه ای اصلا پف نمیکنه.
- در طول پخت اصلا در فر رو باز نکنید چون پفش میخوابه.
نوش جان