اگه تو فصل انجیر تازه هستید این دسر انجیر رو امتحان کنید، اما اگه به انجیر تازه دسترسی ندارید با کمپوت انجیر هم می تونید این دسر خوشمزه رو درست کنید. در هر صورت طعم واقعا لذت بخشی داره! اگه حوصله پختن کمپوت انجیر ندارین، کمپوت انجیر آماده رو تو فروشگاها دیدم، البته انجیر زرده اکثرا اما خوب چه فرقی میکنه؟ انجیره دیگه!
مواد لازم برای تهیه دسر انجیر
- انجیر ۱۵ تا ۲۰ عدد
- شکر ۱ لیوان
- آب ۱ لیوان
- گلاب ۲ قاشق سوپخوری
- هل دو عدد
مواد لازم برای کرم:
- شیر ۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۱/۲ ۲ قاشق سوپ خوری
- شربت انجیر حدود نصف لیوان
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پسته یا گردوی خرد شده مقداری برای سرو
دستور تهیه دسر انجیر با شیر و خامه و گردو
آب، شکر و هل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. انجیرها را داخل شربت داغ بریزید تا حدود ده دقیقه یا تا زمانی که حالت کمپوت پیدا کنند بپزد. گلاب را اضافه کنید و انجیر را از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.
چند عدد از انجیرها را برای تزیین لیوان دسر کنار بگذارید و بقیه را از شربت خارج و له کنید. حدود نصف لیوان از شربت را برای تهیه کرم کنار بگذارید.
برای تهیه کرم، شیر سرد را به تدریج به نشاسته اضافه و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. نصف لیوان شربت انجیر کنار گذاشته شده را به آن اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. خامه را اضافه و هم بزنید تا مواد یکدست شود. کرم را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید.
کف لیوان های سرو مقداری از پوره انجیر بریزید، سپس دیوارههای لیوان را برش های کمپوت انجیر تزیین کنید و لایهای از کرم روی پوره انجیر بریزید.
لیوان ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و به هنگام سرو روی آنها مقداری پسته یا گردوی خرد شده بپاشید.