دسر لیوانی کادایف با محلبی یه دسر شیک و فوق العاده خوشمزه ست!


مواد لازم برای تهیه دسر کادایف با محلبی

  • کادایف ۱۷۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد نول ۱ قاشق غذاخوری
  • شیره ۲/۵ پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
  • شیر عسل  ۱/۵ قاشق غذاخوری (اگر از شیر عسل استفاده می کنید شکر کمتر بریزید)
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • گردو یا پسته به دلخواه

طرز تهیه دسر لیوانی کادایف با محلبی

طرز تهیه دسر کادایف با محلبی لیوانی ترکیه ای خوشمزه

کادایف ها رو خورد کنید و با کره و با شعله ملایم تفت بدید تا طلایی رنگ بشن من حدود ۲۴ دقیقه تفت دادم، بعد کنار بزارید تا خنک بشه.

داخل ظرف دیگه ای برای درست کردن محلبی، نشاسته ذرت، ارد نول، وانیل، خامه، و شکر رو بریزید و شیر رو آروم آروم اضافه کنید تا گوله گوله نشه.

بعد زیر شعله ملایم بزارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه، اگر مثل من از شیر عسل هم خواستید استفاده کنید در این مرحله بریزید، من سه قاشق غذاخوری شکر و ۱/۵ قاشق غذاخوری شیر عسل ریختم، می تونید طبق ذایقتون شکر بریزید.

داخل ظرف مورد نظرتون، کادلیف بریزید بعد مقداری از محلبی و دوباره کادایف و دوباره محلبی، می تونید بینشون گردو هم بریزید، در آخر با پودر پسته تزیین کنید و وراثتی به دمای محیط دهید داخل یخچال بردارید تا خنک بشه و نوش جون کنید.

Rate this post