کیک باقلوا نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه سنتی است. این کیک فوق العاده نرم و خوش عطر هستش!

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا نارگیلی با شیر

  • آرد سه صفر قنادی ۲ لیوان
  • شکر ۱/۳ لیوان
  • شیر یک لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر هل یک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر یک قاشق مریاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل ۳/۴ لیوان
مواد لازم شربت
  • آب یک لیوان
  • شکریک لیوان
  • گلاب ۱/۴لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ

دستور پخت کیک باقلوا نارگیلی

طرز تهیه کیک باقلوا نارگیلی

تخم مرغ و شیر رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.

شعله پخش کن را روی گاز بگذارید. واشر نارنجی دورتابه رودر بیاریدتادرش زیاد کپ نشه و کیک عرق نکنه وکیک خمیر نشه.

ماهیتابه رو کمی چرب کنید. دو تا کاغذ روغنی کف تابه بگذارید.

درش رو ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه تا گرم بشه (مثل فر)

تخم مرغ، شکر، وانیل رو ۷ دقیقه با همزن مخلوط کنید تا سبک روشن و کشدار شود پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید.

روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید شیر، زعفران و پودر نارگیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

همزن رو کنار بگذاریدآردرو در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مواد را داخل تابه بریزید درش رو ببندید و حرارت رو مثل وقتی که می خواید برنج دم کنید کم کنید.

بعد از نیم ساعت با یک خلال چک کنید اگرخلال تمیز بیرون اومد کیک آماده است درش رو ببندید ماهی تابه رو برگردونید کاغذ روغنی رو جدا کنید و بزارید روی کیک هم طلایی بشه بعد از پخت وقتی کمی کیک از دما افتاد برش بزنید و شربت خنک و روش بریزید.

برای شربت آب، زعفران و شکر رو روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود حدود ۱۰ دقیقه بجوشه و در آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بزارید سرد بشه و بعد روی کیک بریزید.

حتما دو تا کاغذ روغنی استفاده کنید شعله پخش کن فراموش نشه. این کیک رو می تونید در فر هم درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه.

نوش جان

طرز تهیه کیک شربتی قزوین