خیلی مواظب باشید، اگه یدونه از این کیک شربتی های قزوین رو تست کنید، تا همه ی ظرفو نخورید رهاش نمیکنید! خییییییلی ترد و نرم و پفکی و عااااالی.

گلاب و زعفرون و هل اگه طعم بهشت نمیده پس طعم چی میده؟ اگه یه کیکی میخوایید که هم بافت خوبی داشته باشه هم بافت خوبی، هم خوشمزه باشه دستور پخت شیرینی شربتی قزوین از دست ندید.


مواد لازم برای تهیه کیک شربتی قزوین

  • آرد دو پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر یا ماست ۱پیمانه
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چایی خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای شهد کیک

  • آب ۲ لیوان
  • گلاب ۱/۲ لیوان
  • شکر ۱/۵ لیوان
  • زغفرون دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.


طرز تهیه کیک شربتی باقلوا قزوین

طرز تهیه کیک شربتی قزوین (کیک شربتی باقلوا)

ابتدا شهد کیک رو آماده می‌کنیم.

برای شروع ابتدا گلاب و آب و شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه، بعد زعفرون دمکرده و هل رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم، سرد که شد داخل یخچال میذاریم تا کامل سرد بشه.

برای تهیه کیک شربتی ابتدا تخم مرغ های به دمای محیط رسیده و وانیل رو هم میزنیم، سپس شکر رو‌آروم آروم اضافه میکنیم تا مواد کرمی و کش دار بشه.

در ادامه ماست یا شیر رو اضافه میکنیم و بعد روغن مایع رو اضافه کرده و همزن رو‌ کنار میذاریم.

بعد آرد و بیکینگ پودری رو‌که الک کردیم به مواد طی سه مرحله اضافه میکنیم و به صورت دوارنی هم میزنیم.

مواد رو در قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و چند تا ضربه به سطح میزنیم تا حباب ها خارج بشه.

دستور پخت کیک شربتی قزوین

در فری که از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم.

در دو سه دقیقه آخر پخت گریل رو روشن میکنیم که سطح کیک طلایی بشه. سپس کیک رو بیرون میاریم از داغی که افتاد، برش میزنیم و با چنگال سوراخ میکنیم و شهد سرد رو روی کیک میریزیم.

طرز پخت شیرینی شربتی قزوین avfjd rc,dk

سه تا چهار ساعت دست به کیک نمیزنیم تا شربت جذب کیک بشه، بعد با پودر نارگیل تزیین میکنیم.

نکات مهم و فوت و قن های پخت کیک شربتی قزوین

  • مواد رو حتما دور گیری کنید.
  • کیک خیلی سرد نشه تا گرم هست شهد سرد رو روی کیک بریزید.
  • تخم مرغ و شیر به دمای محیط رسیده باشه.
  • برای تهیه این کیک شربتی می‌تونید از قالب مستطیل ۲۰در۳۰ استفاده کنید یا همچنین از سینی گرد باقلوا استفاده کنید.
  • ضخامت کیک شربتب بهتره که حدود 4 سانتی‌متر باشه.

طرز تهیه کیک شربتی ساده با پیمانه لیوان

اول بگم که من موادمو ۱/۵ برابر کردم تا تو سینی ۳۰×۴۰ درست کنم. بریم سراغ دستور

مواد لازم کیک شربتی

  • شکر ۱ لیوان
  • روغن (جامد یا مایع) ۱ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • ماست ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • هل ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد شربت
  • آب ۱ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • گلاب ۱/۴ لیوان
  • زعفران ۱ قاشق چایخوری
  • هل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • برای تزئین پودر نارگیل مقداری

طرز تهیه کیک شربتی

اگه دستتون کنده وسط کار فر رو روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه بزارید.

روغن با شکر خوب با همزن بزن تا کرمی رنگ بشه.تخم مرغهارو دونه دونه اضافه کن ولی برای هر تخم مرغ حسابی هم بزن و در آخر هل اضافه کن. (هم زدن خیلی خیلی مهمه چون باعث کیفیت خوب کیک میشه).

ماست اضافه کن و حسابی هم بزن. (ماست ترش باعث بریده شدن و بی کیفیت شدن کیک میشه). آرد با بکینگ پودر ۳ بار الک کن و کم کم به تخم مرغها اضافه کن. خوب مخلوط کن تا گلوله آردی نمونه ولی خیلی هم نزن. در حدی که مخلوط شه.‌ داخل سینی یا قالب کاغذ روغنی بنداز و چرب کن و مواد بریز و بزار داخل فر تا بپزه. تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره.

حالا شربت آماده می کنیم.آب و شکر و زعفران میزاریم بجوشه. ۱۰ دقیقه زمان کافیه بعد گلاب و هل می ریزیم. نیاز نیست شربت غلیظ شه. یه جوش خورد خاموش می کنیم.

اول با خلال دندون کیک تست میکنیم اگر پخته بود میزاریم کامل از دما بیفته. بعد کاغذ روغنی برمی‌داریم و کیک برش میدیم.شربت باید گرم نباشه. حالا شربت سرد روی کیک می ریزیم و میزاریم ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال تا شربت به خورد کیک بره.

دمای فرها با هم فرق میکنه. میتونی زمان پخت زیاد کنی ولی حرارت کم کنی تا نسوزه.


دستور پخت کیک شربتی قزوین با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

کیک شربتی یه کیک بهشتی واقعا فوق العاده خوش عطر و خوش طعم با بافتی نرم و سبک که به کیک باقلوایی یا قزوینی هم معروفه.

مواد لازم:

  • آرد دو پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • روغن یک پیمانه
  • ماست شیرین یک پیمانه تخم مرغ چهار عدد
  • هل یک چهارم ق چ
  • بیکینگ پودر دو ق چ

مواد شربت

  • آب یک لیوان شکر یک لیوان
  • زعفرون یک ق غ گلاب یک چهارم لیوان هل یک چهارم ق چ

نکته مهم: تمام مواد به دمای محیط برسد

دستور پخت

اول فرتون رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شه.

روغن و شکر رو با همزن هم بزنید سه تا چهار دقیقه بزنیر بعد تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کرده و خوب هم بزنید. (هم زدن خیلی مهمه)

مرحله بعد هم زدم تخم مرغ ها هل و ماست شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید. همزن و بزارید کنار آرد و بکینگ پودر رو خوب الک کنید و کم کم به مواد تون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

قالب بیست در سی رو چرب و یه کاغذ روغنی بزارید و مواد رو توی اون و بریزین و توی فر بزارید به مدت چهل و پنج دقیقه بعد هم گریل روشن کنید تا روی کیک طلایی شه.

حالا تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم آب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه بزارین بجوشه و لازم نیست غلیظ بشه. (حرارت ملایم باشه) در آخر هم هل رو اضافه و گلاب بریزین و بعد خنک شدن بریزید رو کیک.

نکته مهم: کیک و شربت هر دو کاملا خنک باشند.

هم استراحت بدین تا شربت به خورد کیک بره باید دو سه ساعت بمونه.

  • پیمانه من لیوان فرانسسوی دسته داره بود.
  • هیچ کدوم از موارد جایگزین نداره.
  • هم‌زدن مخصوصا تخم مرغ ها خیلی مهمه.
4.7/5 - (27 امتیاز)