خیلی مواظب باشید، اگه یدونه از این کیک شربتی های قزوین رو تست کنید، تا همه ی ظرفو نخورید رهاش نمیکنید! خییییییلی ترد و نرم و پفکی و عااااالی.

گلاب و زعفرون و هل اگه طعم بهشت نمیده پس طعم چی میده؟ اگه یه کیکی میخوایید که هم بافت خوبی داشته باشه هم بافت خوبی، هم خوشمزه باشه دستور پخت شیرینی شربتی قزوین از دست ندید.


مواد لازم برای تهیه کیک شربتی قزوین

  • آرد دو پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر یا ماست ۱پیمانه
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چایی خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای شهد کیک

  • آب ۲ لیوان
  • گلاب ۱/۲ لیوان
  • شکر ۱/۵ لیوان
  • زغفرون دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.


طرز تهیه کیک شربتی باقلوا قزوین

طرز تهیه کیک شربتی قزوین (کیک شربتی باقلوا)

ابتدا شهد کیک رو آماده می‌کنیم.

برای شروع ابتدا گلاب و آب و شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه، بعد زعفرون دمکرده و هل رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم، سرد که شد داخل یخچال میذاریم تا کامل سرد بشه.

برای تهیه کیک شربتی ابتدا تخم مرغ های به دمای محیط رسیده و وانیل رو هم میزنیم، سپس شکر رو‌آروم آروم اضافه میکنیم تا مواد کرمی و کش دار بشه.

در ادامه ماست یا شیر رو اضافه میکنیم و بعد روغن مایع رو اضافه کرده و همزن رو‌ کنار میذاریم.

بعد آرد و بیکینگ پودری رو‌که الک کردیم به مواد طی سه مرحله اضافه میکنیم و به صورت دوارنی هم میزنیم.

مواد رو در قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و چند تا ضربه به سطح میزنیم تا حباب ها خارج بشه.

دستور پخت کیک شربتی قزوین

در فری که از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم.

در دو سه دقیقه آخر پخت گریل رو روشن میکنیم که سطح کیک طلایی بشه. سپس کیک رو بیرون میاریم از داغی که افتاد، برش میزنیم و با چنگال سوراخ میکنیم و شهد سرد رو روی کیک میریزیم.

طرز پخت شیرینی شربتی قزوین avfjd rc,dk

سه تا چهار ساعت دست به کیک نمیزنیم تا شربت جذب کیک بشه، بعد با پودر نارگیل تزیین میکنیم.

نکات مهم و فوت و قن های پخت کیک شربتی قزوین

  • مواد رو حتما دور گیری کنید.
  • کیک خیلی سرد نشه تا گرم هست شهد سرد رو روی کیک بریزید.
  • تخم مرغ و شیر به دمای محیط رسیده باشه.
  • برای تهیه این کیک شربتی می‌تونید از قالب مستطیل ۲۰در۳۰ استفاده کنید یا همچنین از سینی گرد باقلوا استفاده کنید.
  • ضخامت کیک شربتب بهتره که حدود 4 سانتی‌متر باشه.

5/5 - (1 امتیاز)