موسلی با جو پرک یک صبحانه‌ی رژیمی پروبیوتیک و پری‌بیوتیک که هم بدون خمیرترش درست میشه و هم میشه با ترکیب خمیرترش درستش کرد، یکی از گزینه‌های منه برای استفاده از دور ریز خمیرترش! یک صبحانه‌ی سالم و البته خوش‌طعم.

مواد لازم برای تهیه موسلی با جو پرک برای صبحانه

  • میوسلی ۱۰۰ گرم (این ترکیب انتخاب و سلیقه‌ی شماست، من از ترکیب: جو پرک، جو دوسر پرک، گردو ، بادام درختی، خرمای خشک، تخم کتان و خشخاش استفاده کردم.)
  • آرد جوانه‌ی گندم ۲ قاشق غذاخوری (میشه حذف بشه یا با ارد کامل گندم جایگزین بشه.)
  • آب ۳۰۰ گرم
  • کره یا روغن نارگیل ۱۰ گرم
  • دور ریز مرحله‌ی اول خمیرترش ۳۰ گرم
  • برای سرو:
  • ماست ۱۰۰ گرم (من از ماست کفیر استفاده کردم.)
  • کمپوت میوه‌ی دلخواه یا تکه‌های میوه‌های تازه‌ی دلخواه
  • شکلات تلخ
  • انواع مغز مثل پسته یا تخم کدو

دستور تهیه موسلی با جو پرک برای صبحانه

طرز تهیه موسلی با جو پرک برای صبحانه

 

ابتدا ۲۵۰ گرم از آب رو با ترکیب انتخابیه میوسلی و کره مخلوط کنید روی حرارت بسیار کم به طور مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه و حین غلیظ شدن اگر نیاز داشت باقی ۵۰ گرم آب رو اضافه کنید.

سپس اجازه بدید این ترکیب ۳ ساعت در دمای محیط خنک بشه و سپس خمیرترش رو بهش اضافه کنید.

این صبحانه میتونه روزی اماده بشه که شما قراره نون بپزید و دور ریز خمیرترش دارید.

دورریزی که مثلا از مرحله‌ی اول تغذیه اضافه اومده.

پس تایم پخت اینطور میشه:

  • ۶ عصر ترکیب رو آماده کنید.
  • ۹ شب خمیرترش رو اضافه کنید.
  • توی ظرف دلخواه بریزید و درشو شل ببندید.
  • ۷ صبح روز بعد بخورید.

دقت کنید چون خمیرترش بهش اضافه میشه رشد میکنه.

طرز تهیه صبحانه با موسلی
پس تا حد مشخصی ظرف رو پر کنید که سر ریز نشه. موقع خوردن بهش ماست و میوه‌ی دلخواه شکلات تلخ و مغزیجات اضافه کنید و دیگه تمام.

دقت کنید بیشتر از ۸ الی ۹ ساعت در دمای محیط بمونه ترش میشه. ولی تا دو روز میشه توی یخچال باشه و کیفیتش حفظ بشه.

همیشه که نمیشه با دور ریز خمیرترش پنکیک درست کرد و البته این دستور مناسب کسانیه که شرایط پخت نون ندارند اما میتونند از خواص خمیرترش به این شکل بهره ببرند.