این شکلات صبحانه یا همون سس شکلاتی رو میتونید برای تزئین انواع کیک و بستنی و از همه مهمتر به عنوان شکلات تو وعده های صبحانتون مصرف کنید. روش تهیه اش خیلی راحته و واقعا طعم و بافتش عالیه. پیشنهاد میکنم تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو

  • شیر ۱/۵پیمانه
  • پودر کاکائو الک شده ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرمی
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
مواد اختیاری
  • گردو خرد شده ۳ عدد
  • فندوق آسیاب شده ۵ عدد
  • شکلات کاکائو سکه ای ۵ عدد که حدودا ۲۰ گرمی میشه

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی با پودر کاکائو مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو

۱. برای شروع شیر، پودر کاکائو، شکر و آرد را در داخل قابلمه ریخته و با لیسک هم بزنیدتا ترکیب شوند.

۲. زمانیکه مواد کاملا یکدست شد، قابلمه را روی حرارت گذاشته و دائما هم بزنید.

۳. در حین هم زدن شکلات سکه ای ها، گردو خرد شده و فندوق آسیاب شده را هم اضافه کنید و مرتب به هم زدنتان ادامه دهید.

۴. زمانیکه مواد غلظت به کافی و مورد دلخواه رسید، کره و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا سس شکلات کاملا یکدست و اماده شود.

۵. قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

۶. شکلات آماده شوه را در داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر موقع لازم داشتید مصرف کنید.

۷‌. داخل یخچال شکلات یک مقدار ناچیزی شاید غلیظ تر شود، پس حواستان باشد خیلی شکلات را روی حرارت سفت و غلیظ نکنید.

۸. این سس شکلاتی علاوه بر صبحانه کنار چای و نان تست، به صورت گرم و سرد برای کاور کیک، بستنی و دسر و شیرینی هم کاربرد زیاد دارد.

من برای کاور و تزئین کیک های که درست می کنم از همین شکلات صبحانه خونگی استفاده می کنم. برای نمونه در تهیه این کیک چای و دارچین شکلاتی بین کیک و روی کیک رو با این سس رومال و کاور کردم و باعث شد کیک چای و دارچین بسیار عالی و خوشمزه شود.

نوش جان

طرز تهیه گاناش شکلاتی با نشاسته ذرت بدون خامه

 

طرز تهیه سس شکلاتی

سس شکلاتی واقعا کاربردیه و خیلی زیاد ازش استفاده میشه.

مواد لازم

  • شیر یک و نیم لیوان
  • شکر نصف پیمانه
  • آرد دو ق غ
  • پودر کاکائو دو ق غ
  • کره ۵۰ گرم
  • وانیل چند قطره

همه ی مواد را به غیر از کره و وانیل مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بزارین تا به غلظت برسه بعد کره و وانیل را هم اضافه کنین هم بزنین تا خوب مخلوط بشن و بعد از روی حرارت بردارین تا خنک بشه بعد درون یخچال قرار بدین این سس تا دو هفته ماندگاری داره.