کیک سیب زمینی با مرغ برای تنوع دادن و برنامه غذایی عالیه. کیک سیب زمینی، انواع مختلفی داره، اما بنظر من این رسپی یکی از بهترین هاست. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب زمینی با مرغ

  • ماست یک چهارم پیمانه
  • کره آب شده ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • سینه مرغ مکعبی ریز شده ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی نیم پز شده و نگینی خرد شده ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
  • آرد ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
  • پیازچه و فلفل دلمه ای در صورت تمایل

دستور پخت کیک سیب زمینی با مرغ و پنیر پیتزا

طرز تهیه کیک سیب زمینی با مرغ و پنیر پیتزا

برای شروع ابتدا سینه مرغ نگینی را با کمی آب لیمو، نمک و فلفل و کمی روغن و آویشن مرینیت کرده (به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.)

در تابه یک قاشق غذاخوری روغن یا کره ریخته و مرغ را تفت داده و سپس روغن اضافه آن را گرفته و کنار گذاشته تا از حرارت بیافتد.

حالا بیکینگ پودر را در ماست ریخته و کنار میگذاریم.

در کاسه ای مناسب کره آب شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و آویشن را با همزن میزنیم تا یک دست شود. ترکیب ماست و بیکینگ پودر را اضافه کرده و در حد مخلوط شده با همزن میزنیم.

سیب زمینی نیم پز را نگینی خرد شده را به همراه مرغ پخته شده به مخلوط بالا اضافه میکنیم. (پیازچه و فلفل دلمه ای خرد شده را هم در همین مرحله اضافه کنید.)

آرد را قاشق قاشق اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد به انسجام برسد. (من ۴ قاشق آرد زدم).

نیمی از پنیر پیتزا را اضافه کنید و مخلوط میکنیم.

کف قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب را روغن زده و آرد پاشی می کنیم.

مواد را در قالب ریخته و به مدت حدودی ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه میگذاریم.

وقتی حدود ۲۰ دقیقه از زمان پخت گذشت، قالب را بیرون آورده و نیم دیگر پنیر پیتزا را روی کیک ریخته و مجدد در فر گذاشته و زمان میدهیم تا پنیر رویه کاملا طلایی شود.

میتونید این کیک را در قالب مافین هم بریزید و بپزید.

نوش جان

دستور کیک سیب زمینی با مرغ