یه رولت خامه ای پنبه ای و نرم  شاید که نه صددرصد از قنادی ها خوشمزه تر میگید نه! خودتون درست کنید و ببینید که چقدر لطیف و نرم و خوشمزه ست!


مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی

  • تخم مرغ درشت ۴ عدد
  • شکر ۶۰ گرم یا یک دوم پیمانه سرخالی
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل یا شربت بار یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • آرد ۶۰ گرم یا یک دوم پیمانه
  • خامه فرم گرفته بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم بسته به سلیقه ی خودتون حالا کم خامه باشه یا که نه خامه بیشتر

برای رولت شکلاتی میتونید ۲۰ گرم از آرد کم کنید بهش پودر کاکائو اضافه کنید.


دستور پخت رولت خامه ای به سبک قنادی در خانه

طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی در خانهابتدا همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشه.

زرده ها رو از سفیده ها جدا کنید سفیده ها رو با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره ووقتی ظرف رو برمیگردونید نریزه بعد بره کناری.

حالا زرده ها رو با شکر و وانیل بزنید تا کمی رنگش روشن بشه. بعد آب جوش و عسل رو بهش اضافه کنید و بزنید تا کاملا رنگ زرده ها روشن و خامه ای بشه و حجمش دو برابر بشه.

بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید سه مرتبه الک و طی دو مرحله به زرده ها اضافه و با لیسک از یه جهت خیلی آروم هم بزنید تا پفش نخوابه.

در آخر هم سفیده های فرم گرفته رو طی دو مرحله به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با لیسک از یه جهت هم بزنید تا پفش نخوابه همین که مخلوط بشن کافیه هم زدن زیاد باعث تسمه ای شدن رولت میشه و بافت سفتی خواهید داشت پس حواستون باشه.

کف سینی رو کاغذ روغنی بندازین و ملات رولت رو بدید روش و سطحش رو صاف و یک دست پهن کنید.

دو بار سینی رو بکوبید به زمین و بره تو فر از قبل گرم شده.

دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد و زمان بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سطح رولت کاملا پخته باشه و نچسبه.

اگه نیاز بود میتونید گریل رو چند ثانیه روشن کنید که سطح نون رولت هم رنگ بگیره ولی لازم نیست من استفاده نکردم عسل باعث میشه سطح نون رولتتون رنگ بگیره.

بلافاصله که از فر اومد بیرون روش یه پارچه بندارین تا خشک نشه و نرم بمونه بعد ده دقیقه که خنک شد حالا یه پارچه پهن کنید سطحش رو با پودر قند پوشش بدید رولت رو روش برگردونید کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و خیلی آروم رول کنید بره تو یخچال استراحت کنه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.

بعد از خنک شدن خامه رو فرم بدید و با قیف بزنید روش و خیلی آروم رول کنید بره تو یخچال استراحت.

اینم از رولت خامه ای به سبک قنادی در خانه. نوش جان