دستور پخت این نون فانتزی شیرین برای صبحانه رو چندین بار امتحان کردم و چند تا تغییر کوچیک تو دستور دادم که نتیجه خیلی عالی شد و به همین دلیلی طرز پخت رو برایتون آماده کردم. ازتون خواهش میکنم اگر میخواین درست کنین همه نکاتش رو رعایت کنین که به نتیجه خوب برسین. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان فانتزی شیرین برای صبحانه

مواد لازم مقدار
آرد ٦٢٥ گرم يا حدود ۵ و نیم تا ۶ پيمانه (من کمی بیشتر از پنج لیوان استفاده کردم.)
شكر ۲۰۰ گرم يا يک پيمانه
بهبود دهنده ٣ گرم يا يک قاشق چای خوری (نداشتید هم مهم نیست.)
تخم مرغ 2 عدد (زرده یکی برای رومال)
آب ولرم 1 لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع ۷۰ گرم‌ (حدود نصف لیوان)
کره ۳۰ گرم
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
وانيل نوک قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل نوک قاشق چای خوری
مواد رومال 1 عدد زرده تخم مرغ با 1 قاشق مرباخوری عسل یا شیره

‏‎دستور پخت نان فانتزی شیرین برای صبحانه

طرز تهیه نان فانتزی شیرین برای صبحانه

برای شروع اول تخم مرغ و آب و ماست و وانيل و شكر و هل و مخلوط كنيد.

سپس نمک و بهبود دهنده و مخمر رو اضافه كنيد و آرد رو کم کم اضافه کنید و سه تا پنج دقيقه که ورز دادین در آخر روغن مایع و کره رو اضافه كنيد و حدود ١٢ تا ١٥ دقيقه ورز بديد يا ١٠٠ مرتبه روى ميز كار بكوبيد.

در حین کار فقط دستتون رو به آرد بزنین ولی آرد زیاد به خورد خمیر ندین، خمير كمى چسبندگى داشته باشه اشكال نداره ولى اگر خيليي چسبنده بود نهايتا دستتون رو به آرد بزنید و ورز بدید خمير نبايد سفت بشه و بايد نرم و لطيف باشه. اونقدر ورز بدین که یک خمیر یکدست و کشدار داشته باشین.
‏‎

استراحت اوليه: خمیر رو روی سطح کار برگردونین و کاسه رو روش برگردونین و حدود ۱۰ دقيقه استراحت بدین.

استراحت ميانى: پف خمیر رو بگیرین و یک چونه بزرگ بگیرین و ۱۰ دقیقه دیگه استراحت بديد. (روش رو با كيسه پلاستيكى چرب شده بپوشونيد.)

استراحت نهايي: دوباره پف خمیر رو بگیرید و به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو تو سينى چرب و آرد پاشى شده يا از كاغذ روغنى استفاده كنيد روش چنگال بزنین و نصف دیگه خمیر رو رول کنین و روی خمیر اول رو تزیین کنین و بعد (روشونو با كيسه ى چرب شده بپوشونيد و در جاى گرم و مرطوب استراحت بديد.) تا زمانى كه خمير به اصطلاح برسه و حجم بگيره و ور بياد این مدت ممکنه تا سه ساعت هم طول بکشه ولی بعد از یک و نیم ساعت چک کنین. و بعد از روش آروم كيسه رو برداريد و روی نون رومال بزنيد و روش كنجد بپاشيد.

داخل فر مى تونيد آب بذارید و فرتون رو در دماى ۱۹۰ درجه ى سانتى گراد بگذاريد گرم بشه و بعد از استراحت نهايي و رومال سينى رو داخل فر بگذاريد.

به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه و يا تا زمانى كه روى نونتون كاملا رنگ بگيره ،زمان بستگى به دماى فرتون داره. مى تونيد دو سه دقيقه از گريل هم استفاده كنيد. نوش جان

طرز تهیه نان صبحانه فرانسوی