فلفل دلمه ای شکم پر بدون گوشت خوشمزه! البته به دلمه فلفل دلمه ای بدون گوشت هم معروفه. فلفل های شکم پر را به این روش امتحان کنید، مطمئنم هستم که اون دوست خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر بدون گوشت
- فلفل دلمه ای درشت 14 عدد
- 2 لیوان برنج
- 3 عدد گوجه فرنگی درشت (له شده )
- نصف فنجان روغن زیتون (70 میلی لیتر)
- 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 حبه بزرگ سیر له شده
- 3 عدد پیاز متوسط
- 2 عدد فلفل کاپیا (به دلخواه)
- نصف دسته جعفری
- نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نصف قاشق غذاخوری رب چیلی
- 2 قاشق چایخوری نمک (معمولی)
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری نعناع خشک
- پودر فلفل دلمه ای نصف قاشق چای خوری
- زیره نصف قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- 1.5 قاشق چایخوری فلفل پول بیبر
برای سس
- نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
- 2 حبه سیر له شده
- 1 قاشق غذاخوری رب چیلی
- 1 قاشق چایخوری نعناع خشک
- نصف قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 3 لیوان آب داغ
دستور پخت فلفل دلمه ای شکم پر بدون گوشت و خوشمزه
برای شروع ابتدا پیاز، جعفری، گوجه فرنگی را به طور جداگانه در غذاساز ریز خرد کرده و در کاسه همزن می ریزیم.
سپس برنج را به وفور با آب گرم شسته و آبکش می کنیم.
به دلخواه فلفل کاپیا ریز خرد شده، همه مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و ورز می دهیم.
قسمت های دهان فلفل دلمه ای را با چاقو برش داده و می شویید.
توی آنها را با یک قاشق از مواد پر می کنیم (تا آخر پر نکنید) و روی آنها را با ورقه های گوجه فرنگی می پوشانیم.
سس آماده می شود و سس را روی فلفل های شکم پر که در قابلمه ردیف شده اند می ریزیم.
تا زمانی که خوب نرم شوند پخته می شوند. هر کس باید زمان را با توجه به ظروفی که استفاده می کند تنظیم کند.
فلفل های شکم پر که پختن شدند در یک ظرف مستطیلی بزرگ میچینیم.
از آب باقیمانده در قابلمه را روشون می ریزیم.
روغن زیتون را با قاشق روی فلفل های شکم پر می ریزند و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 215 درجه می پزیم تا قهوه ای طلایی شوند و سرو می کنیم.