حلوای خرما و گردو یا حلوای خرما یه حلوای حلوا فوقالعاده خوش طعم و عالی هستش. مقوی و بدون شکر و مناسب برای افرادی که رژیم افزایش وزن دارند و همچنین برای بچه ها که در سنین رشد هستند.
برای تهیه حلوای خرما اگر گردو ندارید میتونید حذف کنید و همچنین میتوانید خرما را ابتدا از چرخ گوشت رد کنید. امیدوارم که این حلوای خرمای مقوی و خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه حلوا خرما و گردو با آرد گندم
- 170 گرم آرد گندم
- 500 گرم خرمای هسته گرفته (اگر پوست خرما، خشک هستش، میتونید پوستشون رو هم بگیرید)
- 140 گرم روغن مايع
- 2 قاشق سوپ خوری گلاب
- گردوی دو نیم شده یا ریز شده مقداری
- دارچین یا زنجبیل در صورت تمایل کمی (یا زعفران دم کشیده غلیظ 1 قاشق مرباخوری)
دستور پخت حلوای خرما و گردو با آرد گندم بسیار خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا آرد گندم را الك کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن مايل به قهوهای شود.
بعد از تفت دوباره آرد را الک کرده به تابه برگردانید و روغن را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود.
مخلوط آرد و روغن مایع را خوب هم بزنید و کاملا مخلوط و یکدست بشه.
در ادامه سپس خرما و گلاب را اضافه و با قاشق بزرگی کاملا مخلوط و یکنواخت کنید. دارچین و زنجبیل را هم بریزید.
بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، از روی حرارت بردارید و مقداری گردوی خرد شده اضافه کنید.
سپس حلوا را در ظرف سرو ریخته و تزئین کنید. یا میتوانید قالب بزنید و یا در قالب سیلیکونی چرب شده بریزید.
من به جای ریختن گردوی خرد شده در حلوا، ابتدا حلوا رو قالب زدم و چون قالبم طرح دار بود، بجای روی قالب ها، در ته هر قالب یک نصف گردو گذاشتم و فشار دادم تا کاملا به حلوا بچسبه و جدا نشه.
همچنین میتونید کلا گردو رو حذف و یه حلوای خرمای خوشمزه داشته باشید