یکی از خوشمزه های روزگار سوپ تره فرنگی بدون شیر هست. یه سوپ سبک و لطیف که پیشنهاد میکنم با نون سوپ امتحانش کنید و لذت ببرید. دستور مرحله به مرحله در سایت موجوده.
مواد لازم برای تهیه سوپ تره فرنگی بدون شیر
- تره فرنگی دو بوته
- پیاز ۱ عدد
- کرفس ۲ شاخه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری (یا آرد به همین میزان)
- آب سرد ۴ لیوان
- آب مرغ ۱ لیوان ( در صورت تمایل )
- قرص سبزیجات ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- برگ بو ۲ عدد
- خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری سرپر
- لیمو ترش تازه
- جعفری خرد شده مقداری برای تزیین
دستور پخت سوپ تره فرنگی بدون شیر
تره فرنگی و کرفس و پیاز رو بشویید و خرد کنید. چون قراره این سوپ میکس بشه، خیلی نیاز نیست ریز خرد بشن.
یه کمی روغن توی قابلمه بریزید و تره فرنگی و پیاز و کرفس خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. اونقدری فقط تفت بدید که سبک و شفاف بشن ولی نیازی نیست که سبزی ها تغییر رنگ بدن یا طلایی بشن. نشاسته ذرت و آب رو در ظرف دیگه ای مخلوط کنید و بعد از اینکه سبزی ها رو تفت دادید، به قابلمه اضافه کنید.
در حالیکه در قابلمه بازه حرارت زیر قابلمه رو زیاد کنید تا به جوش بیاد.
وقتی جوشید، حرارت رو کم کنید و آب مرغ و قرص سبزیجات که با دست پودر کردید رو به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل و برگ بو رو هم اضافه کنید.
بذارید سوپ به مدت ۱٫۵ ساعت با حرارت ملایم بجوشه تا سبزیجات بپزند و سوپ غلیظ بشه. بعد برگ بو ها رو از سوپ در بیارید و با گوشتکوب برقی سوپ رو میکس کنید.
دوباره سوپ میکس شده رو به قابلمه برگردونید و بذارید روی حرارت تا کمی غلیظ تر بشه و خوب جا بیفته.
برای سرو، سه چهار قاشق از سوپ رو توی یه کاسه بریزید و خامه که بهتره خیلی سرد نباشه رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از اینکه سوپ رو توی کاسه سرو کشیدید، مخلوط سوپ خامه ای رو روی سوپ بریزید و به دلخواه تزیین کنید. جعفری خرد شده رو هم روی سوپ بریزید و با لیموی تازه سرو کنید.
طرز تهیه سوپ تره فرنگی با شیر
مواد لازم
- تره فرنگی خرد شده ۲ پیمانه
- سیبزمینی ۳ عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- کره ۲۰ گرم
- شیر ۱ پیمانه
- آب مرغ ۴ پیمانه
- خامه ۲ قاشق غذاخوری
ادویه
- آویشن (حتما بریزید که محشرر میکنه عطر و طعمش رو)
- نمک و فلفل
طرز تهیه
تره فرنگی را پس از تمیز کردن، از طول برش بزنید. قسمتهای سبز پررنگ و سفت آن را جدا کرده و دور بریزید. قسمتهای سفید و سبز روشن را برش دهید. خوب بشورید و آبکش کنید.
حالا در قابلمهای کره بریزید تا ذوب شود. پیاز نگینی خرد شده را کمی تفت دهید و بعد تکههای تره فرنگی را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تره فرنگی سبک شود.
سیبزمینی را پوست گرفته و به شکل مکعبهای ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید یکم تفت بدید. حالا ادویه اویشن نمک فلفل اضافه کنید.
یکم تفت بدین و بعد اب مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. وقتی سوپ جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سوپ آرام آرام قل بزند و زمان دهید تا مواد پخته شوند.
بعد از پخت با مخلوط کن یا گوشتکوببرقی سوپ را پوره و له کنید. حالا شیر رو بهش اضافه کنید و بذارید سوپ جا بیوفته. در آخر خامه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نوش جانتون