طرز تهیه زولبیا با نشاسته معمولی رو براتون به طور کامل با همه نکات مهم و فوت و فن های یه زولبیای ترد و خوشمزه نوشتم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون واقع بشه.


مواد لازم برای تهیه زولبیا با نشاسته گل

  • آرد سفید ۱/۲ پیمانه
  • نشاسته گل ۱/۲پیمانه
  • آب ولرم ۱/۲ لیوان
  • ماست ۳ قاشق غذاخوری سر پر
  • روغن جامد یک قاشق مربا خوری
  • گلاب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه زولبیا با نشاسته گندم معمولی مرحله به مرحله

طرز تهیه زولبیا با نشاسته گل

۱. خمیر مایه را با یک قاشق مرباخوری شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم مخلوط کرده و درب آن را بگذارید ده دقیقه ای زمان بدهید تا خمیر مایه به عمل بیاید.

۲. درون ظرفی دیگر نشاسته و ماست را خوب مخلوط کنید تا میه ای کاملا صاف و یکدست حاصل شود.

۳. در این مرحله آب باقیمانده و خمیر مایع به عمل آمده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۴. آرد و روغن را اضافه و مخلوط کنید.

۵. در اخر گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۶. روی مایه را بپوشانید و نیم تا یک ساعت اجازه دهید تا مایه زولبیا استراحت کند

۷. مایه را بعد استراحت خوب هم بزنید داخل قیف یا ظرف های سس ریخته و داخل روغن داغی که روی شعله است شکل دهید.

۸. حواستان باشد در حد کم سرخ کتید. بلافاصله بعد خارج کردن از روغن درون شربت بار گرم بیاندازید حدودا یک دقیقه قرار بگیرد.

۹. درون صافی بگذارید تا شربت اضافی آن کشیده و خنک شود.

نوش جان

طرز تهیه زولبیا با نشاسته ذرت و آرد سفید

نکات مهم تهیه زولبیا با نشاسته گل

  • زیاد مهم نیست ماست سفت باشد یا شل. ترش باشد یا شیرین ، اما اگر ترش و سفت باشد بهتر است.
  • روغن مایع هم می توانید استفاده کنید اما اگر جامد باشد بهتر است.
  • اگر مخلوط ماست و نشاسته سفت شد بهتراست مقدار ماست را یک قاشق افزایش دهید.
  • حواستان باشد تمام ذرات نشاسته در ماست حل شود.
  • سر قیفی که برش میزنید زیاد نازک یا خیلی بزرگ نباشد ،ضخامت لبه قیف بهتر است قد سر ظرف های سس فشاری باشد.
  • زولبیاها را بعد از پخت به داخل شربت بار گرم انتقال دهید ،نه داغ یاشد و نه سرد.
  • غلظت مواد باید در حدی باشد که بپاز قیف با فشار دست راحت درون روغن شکل بگیرد،چنانچه مایه شل بود کمی آرد اضافه کنید ،چنانچه خیلی هم سفت شده بود کمی ماست اضافه کنید.
  • زولبیا ها را داغ داغ روی هم نگذارید این باعث نرم شدن زولبیاها میشود.
  • برای شکل گیری درست زولبیاها حتما روغن داغ باشد ،مایه زولبیا شل نباشد و روغن کافی باشد.
  • روش تهیه شربت بار را حتما در استوری آموزش خواهم داد و در هایلایت ماه رمضان ذخیره میکنم.
  • شربت نه خیلی رقیق و نه خیلی سفت باشه.
  • شهد نه داغ باشه نه سرد کمی گرما داشته باشه.
  • حتما از گلوکز تو شهد استفاده کنید.
  • زولبیا رو کم‌سرخ نکنید.
  • ضخامت زولبیا زیاد نباشه.
  • زولبیاها رو داغ داغ روی هم نزارید.
  • بعد از پخت تا یکساعت بزارید روش باز باشه.
  • زولبیا ۱ دقیقه در شهد بمونه کافیه.
  • حتما از روغن مایع برای سرخ کردن استفاده‌کنید.
  • در روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
  • بعد از سرخ کردن بزارید تو توری تا روغنش بره و بعد در شهد قرار بدید.
  • بهتره از جوش شیرین به جای بیکینگ‌پودر استفاده کنید.