این کاپ کیک شکلاتی فنجانی بدون فر رو می تونید تو خونه خیلی راحت و سریع درست کنید.
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی هست و استکان 125 میلی معادل نصف پیمانه قنادی.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی فنجانی بدون فر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 استکان شکر (نصف پیمانه)
- 1 استکان روغن مایع(نصف پیمانه)
- 1 استکان شیر (نصف پیمانه)
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد( حدود 140_130 گرم)
- 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرن یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
دستور پخت کاپ کیک شکلاتی فنجانی بدون فر
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید.
آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
فنجان های مورد نظر را با روغن چرب کنید (می توانید از اسپری روغن استفاده کنید یا میتوانید با کره یا مارگارین چرب کنید) مایه کیک را داخل فنجان ها بریزید میتوانید داخل هر فنجان کمی چیپس شکلات بریزید و داخل قابلمه بچینید.
آب را تا جایی که تا نصف فنجان ها برسد بریزید. (آب معمولی از شیر آب) یک دستمال سر قابلمه بکشید و در قابلمه را بذارید و روی اجاق بذارید. حتما دستمال را بذارید. دستمال بخار را جذب میکند و از ریخته شدن آب روی کیک جلوگیری می کند.
ابتدا حرارت اجاق زیاد باشد وقتی آب جوشید حرارت اجاق را کم کنید و حدود 20 تا 25 دقیقه دیگر بپزید.
سپس با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید. بعد از سرد شدن مثل فیلم با خلال چوبی کیک را از کناره های فنجان جدا کنید و از فنجان بیرون آورید.
می توانید با سس شکلاتی تزیین کنید یا با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
برای تهیه سس شکلاتی مقداری خامه صبحانه را گرم کنید، کمی شکلات بریزید و هم بزنید تا شکلات حل شود و روی کاپ کیک بریزید. نوش جان