کیک باقلوا ترکیه ای با محلبی رو از دست ندید. فوق‌العاده ست، فقط همین!


مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا ترکیه ای

برای کیک (روانی):

  • ۳ تخم مرغ
  • نیم پیمانه شکر
  • نیم پیمانه روغن مایع
  • یک پیمانه سرخالی ماست پرچرب
  • یک پیمانه آرد سمولینا (ایرمیک)
  • ۱ پیمانه آرد قنادی
  • وانیل و پودر هل
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • مقداری گردو خرد شده (اختیاری)

برای شربت کیک

  • ۳ پیمانه شکر
  • ۳ پیمانه آب
  • 5 تا 6 قطره آبلیمو
  • زعفران دم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب

برای محلبی

  • ۳ پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری پر، کره
  • وانیل و پودر هل

برای رویه باقلوا

  • ۱۲ لایه خمیر یوفکای باقلوا
  • نیم پیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری، ترکیب کره آب شده و روغن مایع
  • یک مشت گردو درشت یا ریز خرد شده
  • پودر هل

دستور پخت کیک باقلوا ترکیه ای با محلبی بسیار خوشمزه

دستور پخت کیک باقلوا ترکیه ای

برای شربت، همه مواد بجز زعفران و آبلیمو رو روی حرارت متوسط بذارین و هم نزنین و وقتی جوشید، ۱۵ دقیقه زمان بذارین بعد آبلیمو و زعفران هم اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا ولرم شه.

برای کیک، تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا پفی و سبک بشه بعد روغن و ماست رو اضافه و مخلوط کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و با همزن برقی خیلی کم مخلوط کنید و داخل قالب ۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا خلال چوبی از داخل کیک تمیز دربیاد و روش سرخ شه.

از فر دربیارین و دور قالب چاقو بکشین و سریع داخل قالب کمربندی که کاغذ روغنی گذاشتین و به دیوارش طلق چسبوندین، قرار بدین و روی کیک گرم، شربت ولرم بریزین و بذارین خوب شربتو جذب کنه.

مقداری از شربت رو برای باقلوا کنار بذارین.

برای محلبی، همه مواد بجز پودر هل، وانیل و کره رو روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و بقیه مواد رو اضافه و مخلوط کنید و نیاز بود، با بلندر هم بزنین یکدست شه بعد که ولرم شد، روی کیک بریزین.

برای رویه، ۶ لایه یوفکا به اندازه قالب رو روی هم بذارین و بین لایه هارو با ترکیب کره آب شده و روغن، چرب کنین بعد گردو و پودر هل بریزین و ۶ لایه دیگه به همین صورت روی آنها قرار بدین. روی لایه آخر هم خوب چرب کنید.

بعد با چاقو ببرین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا خوب سرخ شه. بعد از فر دربیارین و شربت ولرم رو روش بریزین بعد روی کرم با دقت قرار بدین. یک شب بذارین یخچال بعد از قالب دربیارین و تزیین و سرو کنید.

کیک باقلوا ترکی با محلبی