رولت خرما با آرد سفید یک دسر شیک و آسان مخصوص ماه مبارک رمضان بدون شکر! این دسر بسیار راحت درست میشه و فوق‌العاده خوش طعم و عالی هستش. با این مواد مقداری شد که در تصویر می‌بینید بعلاوه سر و ته رول که جدا کردم.


مواد لازم برای تهیه رولت خرما با آرد سفید

  • خرمای بدون هسته 300 گرم
  • آرد سفید 115 گرم
  • کره برای افزودن به آرد 30 گرم
  • کره برای افزودن به خرما 25 گرم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • دارچین و زنجبیل کمی

دستور تهیه رولت خرما با آرد سفید

طرز تهیه رولت خرما با آرد سفید مرحله به مرحله تصویری

برای شروع ابتدا خرمای هسته گرفته و 25 گرم کره نرم شده در دمای محیط رو روی حرارت کم گذاشته و مرتب با پشت قاشق فشارش بدید و هم بزنید تا نرم و پخته و یکدست بشه. بعد کمی دارچین اضافه کنید.

طرز تهیه رولت خرما با آرد

آرد الک شده و 30 گرم کره نرم شده در دمای محیط رو توی تابه ریخته، روی حرارت کم بذارید. ذره ذره روغن مایع اضافه کنید تا آرد به غلظت حلوا برسه ولی نباید شل بشه. تفت بدید تا آرد کم کم تغییر رنگ بده و مثل رنگ آرد نخودچی بشه. زنجبیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه رولت خرما با عکس

خرمای داغ رو بین دو نایلون، با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. بعد نایلون رویه رو بردارید.

طرز تهیه رولت خرما تصویری

مخلوط آرد رو کم کم بریزید روش و با پشت قاشق صاف کنید.

طرز تهیه رولت خرما مرحله به مرحله

به کمک نایلون زیر خرما، شروع کنید به رول کردن.

طرز تهیه رولت خرما دارچینی

رول خرمای شما محکم باشه والا وقتی برش میدید بین مواد فضای خالی دیده میشه، در این بین، اگه از مواد آرد، از راست و چپ رول بیرون زد اصلا مشکلی نیست به آرومی با دستمال کاغذی تمیز کنید.

طرز تهیه رولت خرما بدون گردو

وقتی کامل رول شد، بذارید توی فریزر یا یخچال چند ساعت بمونه تا خوب سفت بشه. بعد با یه چاقوی تیز برش بدید. (من توی فریزر میذارم تا خوب سفت بشه و راحت تر برش بخوره).

طرز تهیه رولت خرما مجلسی و شیک

رول ها را در یخچال نگه دارید چون بخاطر داشتن کره، در دمای محیط نرم میشه.

طرز تهیه رولت خرما زنجفیلی

نکات مهم رولت خرما با آرد

  • برای رولت خرما از رطب استفاده نکنید.
  • خرما و مخلوط آرد، هر دو داغ بود که پهن کردم.
  • بجای آرد سفید میتونید از آرد نان فانتزی استفاده کنید.
  • دارچین و زنجبیل قابل حذف و یا جایگزینی هستند.

طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مقوی


طرز تهیه رولت خرما بدون آرد

مواد لازم:

  • بادام خرد شده، ½ پیمانه
  • بادام هندی خرد شده، ¼ پیمانه
  • پسته خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
  • کنجد،2 قاشق غذاخوری
  • خرمای بدون هسته، 2 پیمانه (ریز خرد شده)
  • کره یا روغن حیوانی، نصف قاشق غذاخوری
  • کشمش، ¼ پیمانه
  • پودر هل، ½ قاشق چایخوری

طرزتهیه:

طرز تهیه رول خرما بدون آرد
همه آجیل های خرد شده را در ماهیتابه ای بریزید و به مدت 30 ثانیه روی حرارت داغ تست کنید. دانه های کنجد را اضافه کنید و برای چند ثانیه دیگر تفت دهید. سپس در بشقابی بریزید و کنار بگذارید.

در همان ماهیتابه کره را بریزید و سپس خرماهای خرد شده را اضافه کنید. با حرارت کم به مدت 2 دقیقه بپزید تا نرم شده و با لیسک مخلوط کنید.

کشمش، آجیل های تست شده و پودر هل را به خرماها اضافی کنید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید.

بگذارید مخلوط به اندازه ای خنک شود که بتوانید با آن کار کنید. سپس اگر لازم بود ک مقدار هم با دست مخلوط کنید.

مخلوط خرما را روی یک نایلون فریزر یا سلفون بریزید و به صورت رول بپیچید و در یخچال بگذارید و در موقع لزوم برش داده و سرد سرو کنید.