این بامیه توپی رو در منزل با کمترین مواد و امکانات می تونید درست کنید، خیلی خوشمزه ست و همچنین از بامیه حاضری سالمتر هست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه بامیه توپی خانگی
- 2 لیوان آب ولرم
- 1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- نوک قاشق چای خوری نمک
- 3 و نیم لیوان آرد
- روغن مایع برای سرخ کردن
برای شربت:
- 2 لیوان شکر
- 1 و نیم لیوان آب
- 4 تا 5 قطره آبلیمو
دستور پخت بامیه توپی خانگی و خوشمزه بدون قیف
برای شروع ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بذارید سرد شود.
برای تهیه شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و حدود 10 دقیقه دیگر بجوشانید.
سپس آب لیمو را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه دیگر به این شکل بجوشانید. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود.
برای تهیه خمیر آب ولرم را داخل ظرفی بریزید خمیر مایه و شکر را داخل آب بریزید و هم بزنید. (اگر خمیر مایه شما معمولی است روی ظرف را بپوشانید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید نیاز به عمل آوردن ندارد و میتوانید بقیه مواد را اضافه کنید استراحت هم بدید مشکلی ندارد.)
سپس نمک و آرد را اضافه کنید کنید و تا وقتی که خمیر صاف و یکدستی شود با همزن دستی هم بزنید. (مقدار آرد میتواند تغییر کند ابتدا 2 و نیم لیوان بریزید بقیه آرد را کم کم بریزید تا به غلظت مناسب برسد، کمی غلیظ تر از مایه کیک.)
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 45 دقیقه استراحت دهید.
تا نصف ماهیتابه روغن مایع بریزید و گرم کنید. داخل کاسه ای روغن مایع بریزید و کنار دستتان بزارید. خمیر را در دستتان بگیرید با دست دیگر قاشق چای خوری را در روغن مایع بزنید. با دست خمیر را فشار بدید و خمیر بیرون آمده از دست را با قاشق بگیرید و داخل روغن داغ بندازید. هر دفعه قاشق را به روغن بزنید.
خمیرهای داخل روغن را مدام پشت رو رو کرده سرخ کنید. وقتی تمام قسمت خمیرها کاملا سرخ شدند از داخل روغن بیرون آورده و داخل شربت سرد بندازید.
حدود 10 ثانیه داخل شربت نگه دارید سپس بیرون آورده شربت اضافی را گرفته داخل بشقاب سرو بذارید. تا تمام شدن خمیر این کار را ادامه دهید. موقع سرو روی بامیه توپی ها پودر پسته و یا پودر نارگیل بپاشید و سرو کنید. نوش جان