این کوفته بدون گوشت گیاهی با سویا درست میشه و فوق العاده خوشمزه ست. فقط خودتون باید امتحان کنید تا متوجه طعم و مزه خوبش بشید.
من این کوفته بدون گوشت گیاهی رو زیاد درست می کنم و پای ثابت برنامه غذای مونه. طعمش هم که خیلی عالی میشه و هیچ وقت هم وا نمیره و دستور پخت راحتی داره. امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون باشه.
مواد لازم برای تهیه کوفته با سویا بدون گوشت
- لوبیا قرمز یک پیمانه
- کنجاله سویا نصف پیمانه
- لپه نصف پیمانه
- برنج نصف پیمانه
- پیاز یک عدد
- سبزی خشک (تره و مرزه) ۵ قاشق غذاخوری
- آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
- آرد جو دوسر ۲ قاشق غذاخوری
مواد میانی کوفته
- پیاز داغ به مقدار لازم
- آلو به مقدار لازم
- زرشک به مقدار لازم
- گردو به مقدار لازم
مواد لازم برای سس کوفته
- گوجه ۲ عدد
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
- سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته بدون گوشت با سویا، گیاهی و بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا لوبیا قرمز و لپه رو چند ساعت خیس میکنیم و آبشو عوض میکنیم و جدا میذاریم کامل بپزن.
برنج هم با یک و نیم پیمانه آب و نصف قاشق مرباخوری نمک میپزیم تا آبش کشیده بشه و برنج نرم بشه، لوبیای پخته رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی کامل له میکنیم، کنجاله سویا هم جدا گونه چرخ میکنیم و با لپه، برنج، پیاز رنده شده، سبزی خشک، ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، سماق) و آرد ترکیب میکنیم و خیلی خوب با دست ورز میدیم.
در این مرحله از مواد کوفته برمیداریم و یه گلوله درست میکنیم، کمی تختش میکنیم و کمی تز نواد بالا میذاریم وسطش و کوفته رو میبندیم و کامل بصورت توپ گردش میکنیم و توی کمی روغن سرخشون میکنیم.
برای تهیه سس کوفته گوجه رنده شده، پیاز داغ و رب رو توی تابه روی حرارت میذاریم تا آب گوجه کشیده بشه، زعفرون دم کرده، ادویهها، سبزی خشک و کمی آب اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم تا سس بجوش بیاد و بعد کوفتهها رو داخل سس میذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزه و سس غلیظ بشه. نوش جان