بامیه پای ثابت ماه رمضونه و بسیار پرطرفدار. اگه خودتون بامیه خانگی درست کنید خیلی بهتره. هم دیگه نگران تازه بودن روغنی که باهش سرخ شده نیستید و هم مقدار شیرینی رو با توجه به ذائقه خودتون کم یا زیاد می کنید. امیدوارم که این بامیه با نشاسته ذرت رو دست کنید و مورد پسندتون باشه.


مواد لازم برای تهیه بامیه با نشاسته ذرت

  • آب ۲۳۸ گرم معادل یک پیمانه
  • کره پونزده گرم معادل یک قاشق غذاخوری پر
  • آرد ۱۷۵ گرم معادل یک پیمانه و یک سوم پیمانه
  • نمک یک پنس
  • تخم مرغ دو عدد کوچیک
  • شربت بار یک‌ قاشق در صورت دلخواه برای مواد داخل بامیه.
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • نشاسته ذرت چهار گرم معادل یک قاشق غذاخوری
  • شربت بار برای غلتاندن بامیه یا یک پیمانه یا چند قاشق عسل (من خودم کم عسل زدم)

دستور پخت بامیه با نشاسته ذرت

طرز تهیه بامیه با نشاسته ذرت

برای شروع ابتدا آب و کره و نمک رو میریزیم تو تابه و منتظر میمونیم تا آب از اطراف ریزجوش بزنه و کره آب بشه با حرارت کم.

اگه حرارت زیاد باشه آب به جوش میاد ولی کره آب نمیشه. تا شرایط درست شد آرد رو یکباره خالی میکنیم تو تابه و شروع میکنیم هم زدن جمع که شد داغ می زنیم یعنی مواد رو باز و بسته میکنیم تا خمیر سفت ما آماده شه.

خمیر رو به کاسه منتقل میکنیم تا از داغی بیفته وانیل پودر نشاسته ذرت و یک تخم مرغ رو هم می‌زنیم با هم زن مواد که به خورد هم‌رفت تخم مرغ بعدی رو اضافه و هم می‌زنیم و پر میکنیم تو قیف و ماسوره می‌زنیم تو روغن سرد.

زیر حرارت رو روشن میکنیم و اجازه میدیم آروم آروم به طرفش سرخ شه بعد بامیه ها رو زیر و رو میکنیم و طرف دیگه هم سرخ شه.

بعد تو شهد عسل یا شربت بار میغلتونیم و سرو میکنیم.


نکات مهم و فوت و فن های پخت بامیه با نشاسته ذرت

  • باید از آرد سفید قنادی استفاده کنیم از یک‌چهارم آرد دستور اگه آرد سمولینا باشه خیلی بیرونش ترد میشه.
  • روغن اول باید سرد باشه.
  • اگه مواد اضافی اومد باید صبر کنید روغن سرد بشه بعد توش بقیه رو سرخ کنید.
  • برای سرخ شدن عجله نکنید اگه زود روش سرخ بشه داخلش خام میمونه بعد حسابی سفت میشه.
  • اگه شهد غلیظ باشه باید بامیه پنج‌دقیقه اگه نرم بود یا عسل بود دو الی سه دقیقه توس بمونه بعدش سرو کنید. این بامیه با این دستور تا چند روز تو یخچال تازه میونه.
  • میتونید خمیر رو تو یخچال بذارید و بعداً سرخ کنید.
  • از قیف محکم و ماسوره مخصوص بامیه استفاده کنید.
  • اگه یک قاشق شربت بار به تخم مرغ در حال هم خوردن اضافه کنید بامیه با کیفیت تر میشه.

نوش جان