نان مغزدار با مرغ و پنیر یه غذای شیک و مدرن و خوشمزه ست که بچه ها خیلی دوست دارند و برای مهمونی ها و دورهمی ها هم انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه نان مغزدار با مرغ و پنیر پیتزا
مواد لازم برای خمیر
- آرد 350 گرم
- خمیر مایع 5 گرم
- نمک 6 گرم
- شکر 40 گرم
- شیر ولرم 240 میلی لیتر
- کره نرم شده 40 گرم
- مواد لازم برای فلینگ
- گوجه نگینی خرد شده 120 گرم
- پیاز نگینی خرد شده 150 گرم
- سینه مرغ نگینی خرد شده 120گرم
- سیر له شده 16 گرم
- سویا سس 1 قاشق سوپ خوری
- سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
- سس کچاب 1 قاشق سوپ خوری
- پودر چیلی 1 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس روی نان
- سس مایونز 32 گرم یا 2 قاشق سوپ خوری
- سس کچاب 1 قاشق سوپ خوری
- سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
- خیار شور 40 گرم ریز خرد شده
دستور پخت نان مغزدار با مرغ و پنیر پیتزا
برای تهیه سس همه مواد سس را با هم قاطی کنید و کنار بزارید.
در ادامه خمیر نان را آماده می کنیم.
آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و درون آن سه تا گودی در سه طرف آرد بوجود بیارید وخمیر مایه و شکر ونمک را در آن گودی ها بریزید و هرکدام را جداگانه کمی بهم بزنید و بعد همه را با هم قاطی کنید.
بعد شیر ولرم را بهش اضافه کنید و مخلوط کرده تا خمیر جمع بشه بعد کره نرم شده را بهش اضافه کنید و خمیر را 10 دقیقه ورز بدهید.
آن را در یک ظرف چرب شده گذاشته و سلفون بکشید، برای 2 تا 3 ساعت استراحت بدهید.
در این فاصله مواد میانی یافلینگ را اماده می کنیم، مقداری روغن توی یک تابه بریزید و سیر له شده را درآن تفت بدید. بعد مرغ های خرد شده را بریزید و آنهارا هم تفت بدید. بعد پیاز ها را بریزید و تفت بدید و بعد گوجه های خرد شده را بریزید.
بعد سس کچاب و سس خردل و پودر چیلی و سویا سس را با هم مخلوط کرده و به مواد توی تابه اضافه کرده و بزارید آب آن کشیده شود و جا بیفتد و کنار بزارید.
بعد از استراحت خمیر را کمی هواگیری کرده و آن را به 10 قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را چانه کرده و روی آنها را با پلاستیک بپوشونید و 15 دقیقه استراحت بدهید.
بعد از این زمان هر چانه را کمی پهن کرده و دوباره چانه کنید و همه آنها را در یک ظرف کنار هم بچینید و سلفون بکشید و 15 دقیقه استراحت بدهید.
بعد با شیر رومال زده و در فر 160 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید، بعد از پخت دوباره روی نان را با کره ذوب شده رومال بزنید.
بزارید نان سرد بشه و بعد از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
روی قسمت زیرین 70 گرم پنیر پیتزا بریزید و روی پنیر مواد میانی یا فلینگ را بریزید.
دوباره روی مواد میانی پنیر موزارلا بریزید.
در فر 200 درجه به مدت 5 یا 6 دقیقه قرار بدید.
بعد که دراوردید. بعد سسی که آماده کرده بودیم را روی قسمت دوم نان بمالید و آن را روی قسمت زیرین بگذارید.