نان مغزدار با مرغ و پنیر یه غذای شیک و مدرن و خوشمزه ست که بچه ها خیلی دوست دارند و برای مهمونی ها و دورهمی ها هم انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه نان مغزدار با مرغ و پنیر پیتزا

مواد لازم برای خمیر

  • آرد 350 گرم
  • خمیر مایع 5 گرم
  • نمک 6 گرم
  • شکر 40 گرم
  • شیر ولرم 240 میلی لیتر
  • کره نرم شده 40 گرم
  • مواد لازم برای فلینگ
  • گوجه نگینی خرد شده 120 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده 150 گرم
  • سینه مرغ نگینی خرد شده 120گرم
  • سیر له شده 16 گرم
  • سویا سس 1 قاشق سوپ خوری
  • سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
  • سس کچاب 1 قاشق سوپ خوری
  • پودر چیلی 1 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای سس روی نان

  • سس مایونز 32 گرم یا 2 قاشق سوپ خوری
  • سس کچاب 1 قاشق سوپ خوری
  • سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
  • خیار شور 40 گرم ریز خرد شده

دستور پخت نان مغزدار با مرغ و پنیر پیتزا

طرز تهیه نان مغزدار با مرغ و پنیر پیتزا

برای تهیه سس همه مواد سس را با هم قاطی کنید و کنار بزارید.

در ادامه خمیر نان را آماده می کنیم.

آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و درون آن سه تا گودی در سه طرف آرد بوجود بیارید وخمیر مایه و شکر ونمک را در آن گودی ها بریزید و هرکدام را جداگانه کمی بهم بزنید و بعد همه را با هم قاطی کنید.

بعد شیر ولرم را بهش اضافه کنید و مخلوط کرده تا خمیر جمع بشه بعد کره نرم شده را بهش اضافه کنید و خمیر را 10 دقیقه ورز بدهید.

آن را در یک ظرف چرب شده گذاشته و سلفون بکشید، برای 2 تا 3 ساعت استراحت بدهید.

در این فاصله مواد میانی یافلینگ را اماده می کنیم، مقداری روغن توی یک تابه بریزید و سیر له شده را درآن تفت بدید. بعد مرغ های خرد شده را بریزید و آنهارا هم تفت بدید. بعد پیاز ها را بریزید و تفت بدید و بعد گوجه های خرد شده را بریزید.

بعد سس کچاب و سس خردل و پودر چیلی و سویا سس را با هم مخلوط کرده و به مواد توی تابه اضافه کرده و بزارید آب آن کشیده شود و جا بیفتد و کنار بزارید.

بعد از استراحت خمیر را کمی هواگیری کرده و آن را به 10 قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را چانه کرده و روی آنها را با پلاستیک بپوشونید و  15 دقیقه استراحت بدهید.

نان شکم پر با مرغ و پنیر

بعد از این زمان هر چانه را کمی پهن کرده و دوباره چانه کنید و همه آنها را در یک ظرف کنار هم بچینید و سلفون بکشید و 15 دقیقه استراحت بدهید.

نان مرغ و پنیر مغزدار

بعد با شیر رومال زده و در فر 160 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید، بعد از پخت دوباره روی نان را با کره ذوب شده رومال بزنید.

آموزش پخت نان شکم پر با مرغ و پنیر

بزارید نان سرد بشه و بعد از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

دستور پخت نان مغزدار مرغ

روی قسمت زیرین 70 گرم پنیر پیتزا بریزید و روی پنیر مواد میانی یا فلینگ را بریزید.

روش پخت نان مغزدار مرغ

دوباره روی مواد میانی پنیر موزارلا بریزید.

طرز پخت نان شکم پر با مرغ و پنیر

در فر 200 درجه به مدت 5 یا 6 دقیقه قرار بدید.

نان مرغ و پنیر خانگی

بعد که دراوردید. بعد سسی که آماده کرده بودیم را روی قسمت دوم نان بمالید و آن را روی قسمت زیرین بگذارید.

نون مغزدار شکم پر با مرغ و پنیر