کوکی نارگیل و شکلات یه کوکی خیلی خوشمزه و متفاوته. کوکی ترکدار نارگیل و شکلات رو فقط کافیه امتحانش کنی.د موقع پختش از بوش مست میشید و بعدا هم عاشقش میشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی نارگیل و شکلات ترکدار
- آرد ۲۵۰ گرم
- بکینگپودر یک + یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- پودر نارگیل ۳۰ گرم
- کره ۱۱۳ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
- شکلات سفید ۱۰۰ گرم
- پودرقند یک دوم پیمانه
دستور پخت کوکی نارگیل و شکلات ترکدار
مقدمات کار
۱. همه مواد رو از نیم ساعت قبل در دمای آشپزخانه قرار بدید تا هم دما بشن. ( مخصوصا کره)
۲. آرد، بکینگپودر و نمک رو یکبار فقط از الک رد کنید و بعد با پودر نارگیل مخلوط کنید و بذارید کنار.
۳. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید (اصلا نباید چرب بشه)
طرز تهیه
۱. اول کره و شکر رو با قاشق مخلوط کنید و بعد با همزن برقی و دور متوسط شروع کنید به زدن تا کاملا باهم مخلوط شوند. (این مدت کاملا به دمای محیط شما بستگی داره)
۲. حالا تخم مرغ اول رو اضافه کنید و دوباره با همزن برقی حدود یک دو دقیقه بزنید تا باهم مخلوط بشن، تخم مرغ دوم و وانیل رو هم اضافه بکنید ودوباره با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست بشه.
۳. مخلوط ارد رو در دو یا سه مرحله به مخلوط تخممرغی اضافه کنید و با همزنبرقی خوب بزنید.
۴. حالا شکلات چیپسی رو اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید، مخلوط کاملا چسبنده هست و نباید آرد بیشتری اضافه کنید.
۵. حداقل دو ساعت در یخچال استراحت بدید (هر چه تایم استراحت بیشتر باشه بهتره ، من یک شب در یخچال استراحت دادم.)
۶. از یخچال بیرون بیارید و گلولههای هم سایز بردارید (در هنگام پخت یکدست پخته میشن) ، بهتره از ترازو استفاده کنید (من گلولههای بیست دو گرمی برداشتم)
۷. کاملا در دست گرد کنید و داخل پودر قند بغلتونید و داخل سینی فر با فاصله بذارید، (اگر احساس کردید گلولهها گرم شدن دوباره پنج دقیقه میتونید بذارید داخل یخچال)
۸. داخل فر از یک ربع قبل گرم شده به مدت ده دقیقه (از زیر و اطرافش کاملا متوجه پختش میشید)، بیرون آوردید تا نیم ساعت بهش دست نزنید.
نکته مهم
۱. در مورد کره هست که اصلا نباید ذوبش کنید.
۲. اگه بخواید برای عید درست کنید میتونید گلولههای ۱۵ گرمی بردارید.