این آموزش دستور پخت یه نون سیب زمینی هست از اوستیا که اگه اشتباه نکنم اطراف روسیه قرار داره .بریم برای مواد لازم و طرز تهیه ش.


مواد لازم برای تهیه نان سیب زمینی اوستیایی

مواد لازم خمیر

  • ۵۰۰ گرم آرد قنادی (۳ و ⅓ لیوان)
  • ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلی لیتر آب ولرم (۱ + ⅖ تا ⅗ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری خمیر مایه
  • ۱ قاشق چای خوری شکر
  • ۵۰ میلی لیتر روغن (¼ لیوان +½ ق چ)

مواد لازم میانی

  • سیب زمینی پخته ۶۰۰ گرم
  • پنیر دلخواه ۶۰۰ گرم
  • شیر ۵۰ میلی لیتر (⅕ لیوان)

مقداری کره برای رومال


دستور پخت نان سیب زمینی روسی شکم پر و خوشمزه

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی شکم پر و خوشمزه

۱. خمیر را ابتدا حاضر کنید. شکر و مقدار کمی از آب را با خمیر مایه ترکیب کنید. سپس آن را در جای گرم و تاریک قرار دهید تا خمیر مایه فعال شود. (۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

۲. بعد از فعال شدن خمیر مایه تمام مواد لازم خمیر را با هم ترکیب کنید و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید.

۳. خمیر را در ظرفی قرار داده روی ظرف را پوشانده تا به مدت ۲ ساعت در جای گرم و تاریک استراحت کند.

۴. مواد میانی را حاضر کنید :شیر را به سیب زمینی پخته اضافه و کاملا بکوبید تا پوره شود. پنیر را هم به آن اضافه و ترکیب کنید.سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

۵. بعد از دو ساعت از استراحت خمیر ، پف آن را گرفته و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

۶. هر قسمت را به صورت یک توپ با کمک دست روی میز کار آرد پاشی شده باز کنید.

۷. یک قسمت از مواد میانی را داخل آن قرار دهید و به صورت یک بقچه ببندید. روی سطح خمیر را با دست فشار دهید تا به صورتی که در فیلم آمده مانند دایره پهن شود. در وسط نان یک حفره هم با دست درست کنید.

۸. نانها را در دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید کاملا طلایی رنگ شود. سپس روی آنها را کره بمالید و سرو کنید.


طرز تهیه نان سیب زمینی شکم پر با سبزیجات بدون پنیر

این نون پیراشکی یکی از بهترین گزینه ها برای یه عصرونه ی متفاوته.

مواد لازم

  • سیب زمینی پخته ۲ عدد (۳۵۰ گرم)
  • آب سیب زمینی پخته ۱ لیوان
  • شکر ۱ ق غ
  • خمیر مایه فعال ۱/۵ ق چ سرخالی
  • نمک ۱ ق چ
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۳ و ⅔ لیوان (۵۵۰ گرم)
  • روغن ۱ ق چ

مواد میانی

  • تخم مرغ پخته ۵ عدد
  • پیازچه، شوید و جعفری خرد شده به مقدار لازم
  • کره ۴۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی های پخته را پوره کنید. تخم مرغ را به همراه آب سیب زمینی اضافه و ترکیب کنید. خمیر مایه ی فعال را همراه نمک و شکر اضافه و با مواد ترکیب کنید.

در ادامه آرد را هم اضافه و خوب که ترکیب شد، روغن را اضافه و خمیر را کمی ورز دهید. سپس در ظرف چربی آن را قرار داده،روی آن را بپوشانید تا به مدت ۱ ساعت خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.

در این فاصله مواد میانی را آماده کنید: تخم مرغ ها را همراه سبزیجات خرد کنید و کره ذوب شده و نمک و فلفل بزنید.

بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و با آرد پاشی روی میز کار مقدار ی آن را ورز دهید. سپس به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آنها را آرد بپاشید و با پارچه ی نازکی پوشانده و حدود ۱۵ دقیقه ی دیگر نیز اجازه دهید در محیط آشپزخانه استراحت کنند.

سپس میز کار خود را اندکی چرب کنید و هر قسمت از خمیر را روی میز باز کنید و مقداری مواد میانی درون آن قرار داده و خوب ببندید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.