هات وینگز یه بال مرغ سرخ شده است که بعد از سرخ شدن به مخلوطی از سس تند آغشته میشه و به صورت گرم به عنوان پیش غذا و مزه سرو میشه. در روش کلاسیک معمولا از شهد نیشکر برای طعم دهی استفاده میشه، که شما میتونین به جاش از عسل، انواع دیگر شهد یا شیره انگور استفاده کنید.

برای تهیه هات وینگز هم از بال و هم از بازوی مرغ میتونین استفاده کنید. این روش کلاسیک تهیه هات وینگز هست و البته با توجه به ذایقه خودتون میتونین تغییراتی دلخواه‌تون رو ایجاد کنید.


مواد لازم برای تهیه هات وینگز کلاسیک

مواد لازم برای مزه دار کردن بال ها

  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۲ قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۲ قاشق چای خوری
  • پودر پیاز ۲ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکای شیرین ۲ قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس

  • سس فلفل تند ۱ قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب ۱/۲ لیوان
  • عسل یا شکر ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

دستور پخت هات وینگز

طرز تهیه هات وینگز

 

برای مزه دار کردن بال ها تمام طعم دهنده‌ها را با هم مخلوط کنید و از این مخلوط روی بالها بمالید، طوریکه کاملا آغشته به طعم دهنده‌ها شوند. (بیکینگ پود باعث برشته شدن پوست می‌شود.)

در تابه مقداری روغن بریزید و بالها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

در صورت تمایل می‌توانید بالها را در سینی چرب شده بچینید و یک ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر داغ بپزید تا طلایی شوند.

برای تهیه سس مخصوص هات وینگز تمام مواد را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

(اگر میخواهید میزان تندی غذا را کمتر کنید میتوانید از ترکیبی از سس کچاپ و سس تند طبق ذایقه خود استفاده کنید.)

بال های سرخ شده را داخل ظرفی بریزید و سس آماده شده را روی آن ریخته و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود و سپس سرو کنید. نوش جان