شیرینی حلقه ای نارگیلی یه شیرینی ایتالیایی با طعم محشر که رسپی اون رو براتون آماده کردم.
با کاتر گرد 4 و نیم سانت، 36 شیرینی داشتم. بافت نرم داره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی حلقه ای نارگیلی
- 175 گرم آرد سفید (یک پیمانه +دو و نیم قاشق غذاخوری)
- 60 گرم نارگیل آسیاب شده (یک پیمانه منهای 3 قاشق غذاخوری)
- 85 گرم کره(یک سوم پیمانه + نصف قاشق چایخوری)
- پودر قند 80 گرم (نصف پیمانه)
- 8 گرم بیکینگ پودر (2 قاشق چایخوری)
- نمک یک پینچ
- وانیل کمی
- تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم بدون پوست)
- شکلات تلخ آب شده مقداری برای تزئین
دستور پخت شیرینی حلقه ای نارگیلی ایتالیایی
برا یشروع ابتدا در ظرفی پودر قند و کره نرم شده در دمای محیط را با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.
تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه و با لیسک یا همزن دستی، مخلوط کنید.
پودر نارگیل آسياب شده و بکینگ پودر را بریزید و یکدست کنید. در چند مرحله آرد را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر چسبناک است اصلا آرد اضافه نکنید. آن را در نایلون پهن و نیم ساعت در فریزر (تا زمانی که خمیر سفت شود) استراحت دهید.
سپس بین دو نایلون آرد پاشی شده به ضخامت 4 میل پهن و کاتر گرد بزنید. وسط شیرینی ها رو با کاتر کوچکتر یا ته ماسوره خالی کنید.
اگر محیط گرم بود و کار با خمیر سخت شد، دوباره خمیر باقیمانده را در نایلون پهن و در فریزر چند دقیقه استراحت بدید تا سفت بشه.
در سینی فر فویل یا کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها رو با کمی فاصله بچینید.
در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
نکات مهم پخت شیرینی حلقه ای
- بعد از افزودن آرد، مواد چسبناک و نرم است، آرد اضافه بخورد خمیر ندهید.
- میتوانید کمی پودر هل هم به خمیر اضافه کنید.
- سوراخ های روی شیرینی، با ته سیخ چوبی ایجاد شده.
روش دوم
طرز تهیه شیرینی حلقه ای کره ای با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
مواد لازم:
- 125 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
- دو عدد تخممرغ
- یک استکان روغن مایع
- یک لیوان سرخالی گردو یا فندق ریز خرد شده
- 125 گرم پودر نارگیل (دو لیوان سرخالی)
- 20 گرم خمیرمایه خیس یا یک قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
- یک قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا)
- 150 گرم آب (سه پنجم لیوان دستهدار فرانسه)
- 500 گرم آرد
- یک و نیم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
مواد شربت:
- 5 لیوان شکر
- 5 لیوان آب
- آب یک چهارم لیمو
برای رومال
- 4 عدد زردهی تخممرغ برای رومال
طرز تهیه
همهی مواد خمیر به جز آرد را مخلوط میکنیم آرد را کمکم اضافه کرده و ورز میدهیم نا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و 10 دقیقه استراحت میدهیم.
با این مقدار خمیر 42 عدد دو سینی شیرینی می تونید تهیه کنید.
تکههایی کوچکی از خمیر جدا کرده رول میکنیم شکل حلقه میدهیم و در سینی فری که چرب کردهایم میچینیم.
با زرده رومال زده و با نایلکس روی سینی را میپوشانیم و 40 دقیقه استراحت میدهیم.
در این حین مواد شربت را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و 15 دقیقه میجوشانیم.
شیرینیها را بعد از عمل آمدن دوباره با زرده رومال زده و در فری که روی 175 درجه گرم شده 20_25 دقیقه با کنترل تا کامل طلایی شدن شیرینیها میپزیم.
بعد از در آوردن از فر شربت داغ را روی شیرینیهای داغ ریخته و 20 دقیقه با سینی دیگری رویشان را میپوشانیم. بعد حداقل 5 ساعت زمان میدهیم تا شربت کامل جذب شود و سرو میکنیم.
نوش جان