اینم از ته چین دورنگ فوق‌العاده مجلسی و شیک خوشمزه.


مواد لازم برای تهیه ته چین دو رنگ قالبی با مرغ

  • برنج ۳ پیمانه (گنجایش پیمانه برنج من اندازه۳/۴ لیوان دسته دار فرانسه می باشد)
  • ماست پرچرب سون ۱/۵ لیوان
  • تخم مرغ کامل ۳ عدد
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و دارچین و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • سبزی پلویی به میزان لازم
  • زرشک به میزان دلخواه
  • فیله مرغ حدودا ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد

دستور پخت ته چین دو رنگ قالبی با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین دو رنگ با مرغ
۱. برنج را چهار تا پنج ساعت قبل خیس کنید.

۲. بعداز زمان خیس خوردن یک سوم از برنج را با سبزی پلویی بپزید و دوسوم مابقی را به صورت ساده پخت و آبکش کنید.

۳. ظرف گود مناسبی بردارید، ماست، روغن، گلاب، یک قاشق از زعفران تخم مرغ ها ،نمک و فلفل و دارچین را با همزن دستی حسابی با هم مخلوط کنید.

۴. مایه ته چین آماده شده رو دو قسمت کنید تقریبا نسبت دو به یک.

۵. سبزی پلو آبکش شده را داخل مایه کمتر ریخته و مخلوط کنید.

۶. به مایه بیشتر مابقی زعفران را اضافه تا کاملا زرد و طلایی شود سپس برنج سفید آبکش شده را اضافه و مخلوط کنید.

۷. اجازه دهید برنج ها در مایه ته چین حسابی جا افتاده و مواد به خورد برنج ها برود.

۸. فیله های مرغ را از قبل سه تا چهار ساعتی در مواد (پیازدو فلفل دلمه و زعفران و نمک و فلفل) خوابانده و استراحت دهید.

۹. در تابه روغن ریخته تا داغ شود. پیاز خورد شده را به روغن اضافه تا حسابی سبک و پخته شوند.

۱۰. فیله های مرغ را از مواد خارج و به پیاز ها اضافه کنید تا با شعله ملایم تفت خورده و مغز پخت شود.

۱۱. با توجه به ذائقه تان نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حسابی هم بزنید.

۱۲. در نهایت زرشک شسته و خشک شده را اضافه کرده و یک دقیقه بعد از تفت خوردن زرشک زیر شعله را خاموش کنید.

۱۳. قالب ته چین را با کمی کره چرب کنید. قسمت زعفرانی برنج را ریخته و حسابی با گوشتکوب فشار دهید تا بافت منسجمی پیدا کند.

۱۴. قسمت سبزی پلویی را هم روی قسمت زعفرانی ریخته و حسابی فشرده کنید.

۱۵. روی قالب فویل بپیچید و داخل فراز قبل گرم شده بگذارید تا حسابی پخته شود.

۱۶. دمای فر ۱۸۰ درجه و حدودا یک ساعت و نیم زمان برای پخت ته چین کفایت میکند.

۱۷. ته چین را ازفرخارج کرده اجازه دهید تا کمی خنک شده و از دما بیافتد.

۱۸. ته چین را به ظرف سرو منتقل کرده و قسمت رویی آن را با مایه مرغ و زرشکی که آماده کردید، تزئین کنید.

من این ته چین رو تو قالب شارلوت درست کردم، به خاطر همین تو فر گذاشتم پخت اما میتونید تو تابه های نچسب مخصوصا تابه های دو طرفه هم درست کنید.

همچنین می تونید مایه مرغ و زرشک پخته شده رو لای ته چین هم بریزید.

از طرفی می تونید فقط برنج زعفرانی درست کنید. من قبلا بارها ته چین توی تابه های دوطرفه درست کردم بسیارهم عالی شدند.

از فویل های زیاد کلفت استفاده نکنید بهتره، فویلی که استفاده میکنید نازک و مناسب غذا داخل فر باشه.

پخت برنجتون هم مثل برنج های معمولی که می خواین دم بذارید باشه تا ته چینتون شفته نشه.

من چون لایه سبزی پلوییم کمتر بود دو رنگ بودنش تو عکس از نمای بیرونی زیاد دید نداشت، شما می تونید نصف نصف زعفرونی و سبزی پلویی درست کنید.