شیرینی جدید عید با یه طعم متفاوت! شیرینی نسکافه ای بدون فر و تخم مرغ، یه شیرینی خوش بافت و خوش مزه با موندگاری بالا! دیگه چی میخواید؟ خب بریم سراغ مواد لازمش.


مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه ای

  • آرد۲۲۰ گرم یا دو لیوان سرخالی
  • روغن جامد۱۴۰ گرم سه چهارم لیوان
  • پودر قند۱۷۰ گرم یک لیوان و یک چهارم لیوان
  • نسکافه یا پودر قهوه فوری۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو۱ و نیم قاشق چایخوری
  • شکلات به رنگ دلخواه برای تزیین به میزان لازم

این مواد حدود ۵۰ عدد شیرینی به شما میده


دستور پخت شیرینی نسکافه ای بدون فر با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای بدون فر با پیمانه لیوان

روغن نیمه جامد معمولی یا صاف قنادی و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی مخلوط کنید و با همزن حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا روشن، پوک و سبک بشه!

حتما مدت هم زدن رو رعایت کنین چون باعث پوک شدن شیرینی و بافت خوب اون میشه.

بعد پودر کاکائو و نسکافه الک شده رو به همراه نصف آرد الک شده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشن. از پود کاکائو و نسکافه مرغوب استفاده کنین تا طعم شیرینی شما عالی بشه.

بعد باید آرد رو کم کم اضافه کنیم تا خمیر نسبتا منسجمی به دست بیاد که بتونیم با دست شکل بدیم؛ چون کیفیت آردها متفاوته، ممکنه کل آردتون مصرف بشه یا اینکه اضافه بمونه!

دمای فر برقی ۱۵۰ دقیقه ۵ تا ۷دقیقه این شیرینی اگر زیاد تو فر بمونه تلخ میشه، اجازه بدید خنک بشه بعد به شیرینیها دست بزنید چون پودر میشن.

اگه میزان آرد رو زیاد بزنین، شیرینی شما خیلی پوک نمیشه و سفت تر میشه و اگه آرد کم تر از میزان لازم اضافه بشه، داخل فر شکلش رو از دست میده و پهن میشه.

این شیرینی به زمان پخت حساسه! سعی کنین از سینی رنگ روشن مثلا گالوانیزه یا سینی های رنگ روشن رولت استفاده کنین.یا حتما کاغذ روغنی استفاده کنید تا نسوزه.

کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کنین نوار دورش رو خارج کنین، روی شعله ملایم شعله‌پخش کن قرار میدیم‌ و تابه رو روش میذاریم‌ به مدت پانزده دقیقه. اگر از تابه معمولی استفاده میکنید حتما به همراه دمکنی در تابه رو بزارید و اگه از تابه دوطرفه استفاده می‌کنید اون طناب قرمز رنگ رو ازش جدا کنید.