طرز تهیه باترکریم سوئیسی

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۳۵ گرم
  • شکر دانه ریز ۵۰ گرم
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ و شکر را روی بخار آب قرار دهید. (دقت کنید که آب جوش نباید با ته ظرف تماس داشته باشه)

دائم سفیده را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس از روی بخار آب برداشته و با همزن شروع به زدن کنید تا زمانی که کاملا براق و فرم گرفته شود سپس کره به دمای محیط رسیده که به قطعات کوچک خرد شده باید اضافه شود.

پس از تمام شدن کره به همزدن ادامه بدید تا به مرحله استیف پیک برسه.

در انتها هم وانیل را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید.

حالا میتونید از این کرم برای پایپ کردن و یا کاور کیک استفاده کنید.

این مقدار برای کاور یک کیک ۲۰ سانت ارتفاع ۱۵ سانت مناسبه.

راستی من بهش زعفران خیلی غلیظ كارآوا اضافه کردم هم رنگش خیلی جذاب شد و هم عطر زعفران هم اومد کنار عطر و طعم کره معرکه شد.

طرز تهیه باترکریم ایتالیایی

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۳۵ گرم
  • شکر دانه ریز ۵۰ گرم (۴۰ گرم برای سیروپ, ۱۰ گرم برای سفیده)
  • آب ۳۰ گرم
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ را با ده گرم شکر هم بزنید تا به استیف پیک برسد، کنار بگذارید.

شکر و اب را روی حرارت متوسط قرار داده تا به دمای ۱۱۸ درجه سانتیگراد برسد.

همزمان که سفیده را هم میزنید شهد را به شکل یک نوار باریک به سفیده اضافه کنید دقت کنید که این کار باید با دقت انجام شود وبه هیچ وجه شهد را یکباره اضافه نکنید.

پس از تمام شدن شهد ۴-۵ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا سفیده کاملا فرم بگیرد.

حالا کره به دمای محیط رسیده را که به قطعات کوچک برش داده اید در حال همزدن مرنگ اضافه کنید یکباره اصلا اضافه نکنید.

تا زمانی که باترکریم فرم گرفته و غلیظ شد در انتها هم وانیل را اضافه کرده و چند ثانیه هم بزنید، باترکریم آماده است.

طرز تهیه چیز باترکریم

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
  • پودر شکر کاملا حریر شده ۵۰ گرم
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

کره و پنیر به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس پودر شکر کاملا حریر شده را کم کم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد.

در انتها هم وانیل را اضافه کنید.

 

اگر همزن دستی دارید و همزن شما سرعت کم نداره کره رو برای هیچکدوم از مدل ها یکباره اضافه نکنید و بین مراحل کار اگر احساس کردید که مواد داره به سمت دو فاز شدن پیش میره سریع همزن رو خاموش کنید و با همزن خاموش قطعات بعدی کره رو اضافه کنید می بینید که کاملا از اون حالت خارج میشه.

خلاصه که مراقب باشید و طی همزدن و اضافه کردن کره دائم ترکیب رو چک کنید. اگر حالت غیر عادی دیدید همزن رو خاموش کنید و ۳۰-۴۰ ثانیه با همزن خاموش هم بزنید تا درست بشه.