کیک کشک و بادمجون یه انتخاب جذاب و خوشمزه شیکه که بسیار مناسب مهمونی ها و دورهمی هاتونه.


مواد لازم برای تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

  • بادمجون سرخ شده نیم کیلو
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • سیر جهت سیر داغ ۶ حبه
  • نعنا جهت نعناداغ دو قاشق غذاخوری
  • گردوی خورد شده به میزان لازم
  • کشک ۹ قاشق غذاخوری
  • ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم (کاملا اختیاری و قابل حذف است)
  • رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
  • نان تست ۱۲ عدد (من از نان تست جو استفاده کردم)

آموزش روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی با نان تست

طرز تهیه کیک کشک بادمجان با نان تست
۱. بادمجون های سرخ شده که روغن آن ها کاملا کشیده شده را با گوشکوب حسابی بکوبید تا له شود.

۲. یکی از پیازها را نگینی کرده در روغن تفت داده تا طلایی و سبک شوند. بادمجون های له شده را به پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه و دوقاشق کشک به مایه بادمجان اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کشک بادمجان یکدستی حاصل شود. سپس تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.

۳. پیاز دیگری را نیز نگینی کرده و در روغن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده خوب مخلوط کنید نمک وفلفل و زردچوبه و رب بزنید تا مانند مایه گوشتی ماکارانی آماده شود‌.

۴. آخرین پیاز را خلالی خوردکرده به همراه سیر و نعنا به طور جدا جدا در روغن سرخ تا پیازداغ و نعناداغ و سیر داغ جهت تزئین حاصل شود.

۵. هفت قاشق کشک را با سه قاشق ماست داخل کاسه ای حسابی مخلوط تا مایه سس مانند یکدستی حاصل شود.

۶. دوتا از نان تست ها را برداشته اطراف نان تست ها را برش زده و کنار بگذارید. دونان را کنار هم بگذارید با سسی که درست کردید روی نان ها را رومال کنید.

۷. روی نان های رومال شده مایه کشک بادمجون و مایه گوشتی پهن کنید، سپس گردوی خرد شده بریزید.

۸. دو عدد نان بعدی را به همان روش برش زده و روی لایه قبلی بگذارید و همینطور پیش بروید تا لایه آخر.

۹. لایه آخر نان ها را که گذاشتید سطح و دیواره های کیک طبقه ای که تهیه کرده اید را با مابقی سس رومال کرده و حسابی پوشش دهید.

۱۰. دواره نان تست ها را که برش زده بودید داخل مولینکس حسابی پودر کنید.

۱۱. پودرهای نان را روی سطح و دیواره کیک بپاشید و در آخر سطح کار را با پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردوی خرد شده تزئین کنید.

نوش جان

نکات مهم و فوت فن های تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

  • حتما ماست رو با کشک برای تهیه سس مخلوط کنید چرا که کشک شوره به تنهایی باعث شوری کیکتون میشه.
  • حتما از ماست پرچرب و شیرین استفاده کنید نسبت کشک به ماست سه به یکه.
  • می تونید دیواره های کیک رو بامایه کشک بادمجون هم پوشش بدید. اونطوری هم قیافه جذاب تری داره‌.
  • من شش طبقه نان تست گذاشتم بهتره چهارطبقه نهایت پنج طبقه بشه چرا که هرچی بلند تر باشه احتمال کج شدن کیک بیشتره.
  • حواستون باشه سسی رو که روی نون ها رومال میکنید زیاد نباشه چون باعث میشه نون خمیری بشه، همین حد که خشک نباشه کفایت میکنه.
  • من از مایه گوشت چرخ کرده استفاده کردم کاملا اختیاریه من همیشه تو کشک بادمجونم چه لا به لاش چه برای تزئین از مایه گوشتی استفاده میکنم.
  • این غذا هم گرم سرو میشه هم سرد. میتونید سرد سرو کنید هرکسی گرم خواست برش بزنید و براش تو ماکرو فر گرم کنید.

5/5 - (2 امتیاز)