شیرینی پاپاتیا از اون شیرینی های ترکیه ای جذاب و خوشمزه‌ست که با ظاهر دل فریبش دل همه رو میبره. مخصوصا برای عید یا عصرونه درست کنید و کنار عزیزانتون میل کنید و نهایت لذت رو ببرید.

شیرینی پاپاتیا به شیرینی گل بابونه هم معروفه و خیلی هم ساده و راحت درست میشه. خمیر این شیرینی تخم مرغ نداره و بسیار ترد و با ماندگاری بالاست. اگه دنبال شیرینی برای نوروز هستید که ماندگاری بالا داشته باشه حتما جز گزینه ها بگذارید. خمیر این شیرینی رو میتونید به مدلهای مختلف درست کنید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی پاپاتیا ترکیه ای

  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر قند نصف لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید (الک شده) ۲ لیوان
  • رنگ خوراکی یا زعفران یا کاکائو یا قهوه

دستور پخت شیرینی پاپاتیا ترکیه ای

1. برای شروع بتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط کردم تا زمانی که حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه.

2. وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کردم و به مخلوط کره و پودر قند اضافه و خوب هم میزنم.

3. آرد الک شده را کم کم اضافه می‌کنم و با نوک انگشتان مخلوط می‌کنم آرد را تا جایی اضافه می‌کنیم که خمیر چسبندگیش را از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشد چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبن

4. خمیرو به چند قسمت تقسیم کردم و به هر قسمت زعفرام غلیظ و کاکائو و رنگ خوراکی اضافه کردم و با نوک انگشتان ورز دادم تا خمیر رنگی بشه.

5. حواستان باشد خمیر نباید زیاد ورز داده شود فقط با نوک انگشتان ورز بدهید.

6. بعد خمیرهارو اندازه فندق گرد کردم و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم. (البته به شکل مختلف هم می‌توانید در آورید ولی گل برای مخصوصا عید بهتر است.)

7. داخل سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و شیرینی‌ها را می‌چینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گل‌ها با هم فاصله داشته باشند چون پف می‌کند و ممکن است گلها به هم بچسبند.

فر: ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

آون تستر: ۱۴۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه

وقتی زیر شیرینی ها تغییر رنگ داد آماده‌ست. صبر کنید سرد بشن بعد از سینی جدا کنید. نوش جان