شیرینی های آجیلی مخصوص عید نوروز، تو لین مطلب دستور یه شیرینی عالی و خوش رنگ و خوشمزه ی عیدانه رو آماده کردم براتون. اینقدر راحت و شیک هستش که حتما میره تو لیست شیرینی های نوروزتون.
راستی اینم بگم که میتونین این شیرینی رو با انواع مغز ها درست کنین. خود این خانم قناد این تارت ها رو با ترکیب بادام و فندق درست کرده، من کمی فندق خرد شده هم داخلشون ریختم.
حالا بریم برای دستورش.
مواد لازم برای تهیه شیرینی آجیلی خانگی
مواد لازم خمیر تارت
- ۳۶۶ گرم آرد ( ۲ لیوان + ⅓ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری)
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ½ قاشق چای خوری وانیل
- ¼ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده
- ۱/۵ عدد تخم مرغ (یک تخم مرغ کامل به اضافه ی نصف یک تخم مرغ)
مواد لازم کرم بادامی
- ۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسید
- ۶۰ گرم شکر
- ½ قاشق چای خوری وانیل یا طعم دهنده دلخواه دیگر
- ۱/۵ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- مربای توت فرنگی یا تمشک به مقدار لازم
- ۱۵۰ گرم بادام خرد شده (در اینجا نصف بادام و نصف فندق استفاده شده است) (۱/۵ لیوان)
برای تزئین
- عسل روان
- بادام خرد و بادام پرک
- مربا
- میوه دلخواه
دستور پخت شیرینی آجیلی خانگی برای عید با پیمانه لیوان
۱. خمیر را حاضر کنید. تمام مواد لازم برای خمیر را به غیر از کره و تخم مرغ با هم ترکیب کنید.
۲. کره به دمای محیط رسیده را اضافه و با دست با مواد ترکیب کرده تا بافت خمیر مانند خرده نان شود.
۳. تخممرغها را اضافه کرده و با مواد ترکیب کنید. نیاز به ورز دادن خمیر نیست.
۴. بافت خمیر که یک دست شد،آن را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.
۵. کرم را حاضر کنید. در یک ظرف کره و شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید.
۶. یک و نیم عدد تخم مرغ را اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا دانه های شکر را بین دو انگشت خود در داخل کرم احساس نکنید.
۷. بادام های خرد شده را اضافه کنید و آرام ترکیب کنید.
۸. آرد را هم به مواد کرم اضافه و خوب با مواد مخلوط کنید.
۹. کرم آماده است. آن را داخل قیف قنادی بریزید.
۱۰. قالب های مورد نظر خود را انتخاب کنید. هر قالب دلخواه کوچک میتواند برای این تارت ها استفاده شود. اگر قالب شما نچسب نیست، باید چرب و آرد پاشی شود.
۱۱. مقدار کمی از خمیر را داخل قالب گذاشته و به کف و دیواره های قالب فشار دهید تا کامل فرم قالب را بگیرد. با چنگال سوراخ هایی را روی خمیر کف قالب ایجاد کنید.
۱۲. یک قاشق چای خوری از مربای مورد نظر خود را روی خمیر بریزید.
۱۳. کرم داخل قیف را روی مربای داخل قالب بریزید. توجه کنید زیاد نباید کرم بریزید چون کرم بعد از پخت پف می کند و از قالب بیرون می ریزد.
۱۴. سطح کرم را با مقداری بادام پرک و خرد شده تزئین کنید.
۱۵. تارت ها را در دمای ۱۷۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه تا زمان که رنگ طلایی بگیرد بپزید.
۱۶. بعد از پخت اجازه دهید تا خنک شود سپس با مقداری مربای دلخواه و عسل روان یا … روی آن را براش کنید و با گیلاس کوچک یا هرچیز دلخواه روی آن را تزئین کنید.