یه رسپی عالی برای تهیه یه نون خوشمزه به اسم نان رول شکلاتی.


مواد لازم برای تهیه نان رول شکلاتی مغزدار با شکلات صبحانه

مواد لازم برای خمیر

  • آرد نان ۳۰۰ گرم
  • خمیرمایه فوری ۴گرم= یک ق.چ پر
  • نمک یک دوم ق.چ
  • شکر ۳۰ گرم= دو ق.غ
  • تخم مرغ متوسط یک عدد = ۵۰ گرم
  • شیر ولرم ۱۵۰ گرم
  • کره ۲۰ گرم (برای داخل خمیر)
  • کره ۱۰۰ گرم (برای لایه های بین خمیر ها)

مواد میانی

  • شکلات نوتلا یا شکلات صبحانه
  • شوکوچیپس نسوز به مقدار لازم
  • پرک بادام

مواد رومال

  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چای‌خوری شیر
  • کمی وانیل

دستور پخت نان رول شکلاتی مغزدار با شکلات صبحانه

طرز تهیه نان رول شکلاتی مغزدار با شکلات صبحانه

ابتدا شیر، تخم مرغ، و شکر را در کاسه ریخته و مخلوط کنید، به آرد الک شده و نمک و خمیر مایه فوری اضافه کرده و هم بزنید و چند دقیقه ورز بدید سپس کره نرم را به خمیر اضافه کرده و یک ربع ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.

بهتر است همه شیر را یکباره اضافه نکنید.

خمیر را به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید چونه های (۶۰ گرمی) با کمی فاصله روی میز کار بچینید روشونو بپوشونید و یک ربع استراحت بدید (این استراحت اول خمیره).

هر چونه رو روی سطح آردپاشی شده به قطر حدود ۲۰ سانت باز کنید. همه چونه ها رو باز کنید و کنار بذارید.

روی هر لایه کره مالیده و لایه ها رو روی هم قرار بدید. خمیر لایه ای را در سلفون بپیچید و برای بیست دقیقه در فریزر استراحت بدید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید ضخامت خمیر باز شده حدود ۳ میلی متر باشد.

بعد وسطشو یک لایه شکلات نوتلا میزنیم از دوطرف رول می کنیم برش میزنیم در سینی فر قرار داده و به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.

ممکنه تایمش برای شما متفاوت باشه. روی خمیر ها رو رومال می مالیم و کمی شکلات نسوز لابه لای لایه ها قرار میدیم و با پرک بادام زیباترش می کنیم و درون فر که با ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرمش کردیم در طبقه وسط قرار میدیم.

بعد از ۱۰دقیقه درب فر رو باز می کنیم و سینی رو میچرخونیم و روی ۱۸۰درجه دما رو تنظیم می کنیم وقتی سطحش طلایی شد پخت کامل انجام شده و از فر خارج می کنیم.

امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرین. این نان که حکم شیرینی داره در کنار یک چای و یا قهوه طعم بهشت رو.