یه رسپی عالی برای تهیه یه نون خوشمزه به اسم نان رول شکلاتی.
مواد لازم برای تهیه نان رول شکلاتی مغزدار با شکلات صبحانه
مواد لازم برای خمیر
- آرد نان ۳۰۰ گرم
- خمیرمایه فوری ۴گرم= یک ق.چ پر
- نمک یک دوم ق.چ
- شکر ۳۰ گرم= دو ق.غ
- تخم مرغ متوسط یک عدد = ۵۰ گرم
- شیر ولرم ۱۵۰ گرم
- کره ۲۰ گرم (برای داخل خمیر)
- کره ۱۰۰ گرم (برای لایه های بین خمیر ها)
مواد میانی
- شکلات نوتلا یا شکلات صبحانه
- شوکوچیپس نسوز به مقدار لازم
- پرک بادام
مواد رومال
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق چایخوری شیر
- کمی وانیل
دستور پخت نان رول شکلاتی مغزدار با شکلات صبحانه
ابتدا شیر، تخم مرغ، و شکر را در کاسه ریخته و مخلوط کنید، به آرد الک شده و نمک و خمیر مایه فوری اضافه کرده و هم بزنید و چند دقیقه ورز بدید سپس کره نرم را به خمیر اضافه کرده و یک ربع ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
بهتر است همه شیر را یکباره اضافه نکنید.
خمیر را به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید چونه های (۶۰ گرمی) با کمی فاصله روی میز کار بچینید روشونو بپوشونید و یک ربع استراحت بدید (این استراحت اول خمیره).
هر چونه رو روی سطح آردپاشی شده به قطر حدود ۲۰ سانت باز کنید. همه چونه ها رو باز کنید و کنار بذارید.
روی هر لایه کره مالیده و لایه ها رو روی هم قرار بدید. خمیر لایه ای را در سلفون بپیچید و برای بیست دقیقه در فریزر استراحت بدید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید ضخامت خمیر باز شده حدود ۳ میلی متر باشد.
بعد وسطشو یک لایه شکلات نوتلا میزنیم از دوطرف رول می کنیم برش میزنیم در سینی فر قرار داده و به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.
ممکنه تایمش برای شما متفاوت باشه. روی خمیر ها رو رومال می مالیم و کمی شکلات نسوز لابه لای لایه ها قرار میدیم و با پرک بادام زیباترش می کنیم و درون فر که با ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرمش کردیم در طبقه وسط قرار میدیم.
بعد از ۱۰دقیقه درب فر رو باز می کنیم و سینی رو میچرخونیم و روی ۱۸۰درجه دما رو تنظیم می کنیم وقتی سطحش طلایی شد پخت کامل انجام شده و از فر خارج می کنیم.
امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرین. این نان که حکم شیرینی داره در کنار یک چای و یا قهوه طعم بهشت رو.