بریم سراغ این بیسکوئیت های قرمز جذاب ،خیلی راحت و فوری درست میشه و مناسب یلدا و ولنتاین هم هستش.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت ردولوت

  • ۲۰۰ گرم آرد (۱ و ⅓ لیوان)
  • ۱۴۰ گرم شکر (½ لیوان+۲ق غ سرخالی)
  • ۱۱۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
  • ۱۵ گرم پودر کاکائو روشن(پودر کاکائوی تیره رنگ بیسکوئیت ها را قرمز خوش رنگ نمیکند.)
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری ماست
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • رنگ خوراکی قرمز به میزانی که رنگ خمیر شبیه رنگ خمیر تصویر شود (حدود ۱ تا ۲ قاشق چای خوری)
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل مایع
  • ۱ پنس نمک

برای تزیین

  • مقداری شکر (حدود یک لیوان)
  • رنگ قرمز برای رنگ کردن شکر

دستور پخت بیسکویت ردولوت

طرز تهیه بیسکویت ردولوت فوق‌العاده مجلسی و خوشمزه

۱. کره را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا زمانی که کرمی و پف دار شود (حدود ۳ دقیقه)

۲. تخم مرغ را اضافه و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

۳. نیمی از رنگ قرمز خود را اضافه کنید و ترکیب کنید.

۴. در یک ظرف آرد و نمک و بکینگ پودر و پودر کاکائو را ترکیب و سپس الک کرده و طی دو مرحله به خمیر اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

۵. نیمی دیگر از رنگ (یا مقداری که رنگ خمیر شبیه رنگ خمیر تصویر شود) را با ماست ترکیب و به خمیر اضافه کرده،ورز دهید تا تمام خمیر یک رنگ شود.( زیاد ورز ندهید)

۶. خمیر را داخل یک پلاستیک فریزر قرار داده و در یخچال گذاشته تا به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند.

۷. در این فاصله شکر لازم برای تزیین را با چند قطره رنگ خوراکی قرمز داخل یک پلاستیک فریزر قرار دهید. پلاستیک را گره بزنید و خوب آن را ماساژ دهید تا تمام شکر رنگ قرمز بگیرد.

۸. بعد از استراحت خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را به شکل یک توپ در آورده و سپس هر توپ را کامل داخل شکر رنگی بغلطانید تا کامل اطراف آن شکری شود.

۹. در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.هر توپ را با فاصله از هم روی کاغذ روغنی قرار دهید. سپس سینی را در یخچال قرار داده تا کاملا خمیر ها سرد سرد شوند(حدود ۳۰ دقیقه)

۱۰. بعد از اینکه کاملاً خمیر بیسکوییت خنک شد سینی فر را از یخچال خارج کرده و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بیسکویتها بپزند.

۱۱. بلا فاصله بعد از اینکه آنها را از فر خارج کردید، با ته یک قاشق چوبی وسط شان را به داخل فرو کنید بدون اینکه سوراخ یا شکسته شوند تا حالت گودی ایجاد شود. چون هنوز بیسکویتها داغ و نرم هستند این کار خیلی راحت انجام می‌شود .

۱۲. سپس وسط بیسکوییت ها را با نوتلا یا کرم شکلاتی یا شکلات یا هرچیز دلخواه پر کنید.

5/5 - (1 امتیاز)