مواد لازم كوكي كشمش و گردو

  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ پنس
  • کره هم دمای محیط ۶۰ گرم
  • پودر قند یا پودر شکر ۱ پیمانه سرخالی
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • اسانس یا پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری ( قابل حذف )
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۴ قاشق غذاخوری
  • کشمش ۱ پیمانه
  • گردو خرد شده ۱ پیمانه

(ترکیب کشمش و گردو باید بشه ۱/۵ یا ۲ پیمانه باشه.)


دستور تهيه كوكی كشمش و گردو

طرز تهيه كوكي كشمش و گردو

برای شروع ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و الک کنید، سپس کره هم دمای محیط رو با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و خمیری بشه هر چند مرتبه با لیسک دور ظرفتون رو دورگیری کنید.

تخم مرغ اول رو اضافه کنید و هم بزنید و با تخم مرغ دوم وانیل و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید، وقتی مواد یکدست شد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آرد با مواد هم بزنید اگر بیش از حد هم بزنید بافت کوکیتون سفت میشه.

کشمش و گردو رو با ۱ قاشق آرد مخلوط کنید و به مایع کوکی اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید، روشو بپوشونید و ۱ ساعت داخل یخچال بزارید.

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و مایع کوکی رو با اسکوپ بستنی با فاصله از هم توی سینی بچینید، داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید، وقتی کوکی ها از داغی افتادن میتونید داخل ظرف دربدار به مدت ۱ هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

برای پخت در فر گازی ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

برای پخت در فر برقی ۱۷۰ درجه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه

برای پخت در تستر ۱۵۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه