شیرینی شربتی اسفناج با طعم باقلوای پسته!
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسفناج
برای خمیر
- ۲۵ برگ اسفناج
- ۲۰۰ گرم کره همدمای اتاق
- نیم پیمانه روغن مایع
- پودر هل
- وانیل
- نیم پیمانه شکر
- نیم پیمانه آرد سمولینا (واجب)
- ۲ تخم مرغ
- نیم پیمانه گردو ریز خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- حدود ۴ و نیم پیمانه آرد
برای شربت
- ۳ و نیم پیمانه آب
- ۳ پیمانه شکر
- یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری گلوکز
- چند دانه هل
دستور پخت شیرینی اسفناجی ساده و خوشمزه
برای شربت، آب و شکر و گلوکز رو داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و دانه های شکافته هل هم بندازین توی شربت و وقتی شروع کردن به خوب جوشیدن، ۷-۸ دقیقه زمان بذارین بعد از روی حرارت بردارین و دانه های هل هم بردارین و بذارین کنار تا ولرم شه.
برای خمیر، روغن مایع و برگهای اسفناج رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. کره، وانیل، پودر هل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا ترکیب شن، تخم مرغ ها رو با پوره اضافه و مخلوط کنین.
آرد سمولینا رو هم اضافه کنید بعد آرد و بیکینگ پودر رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. بیش از اندازه آرد نزنین.
در آخر گردو خرد شده رو اضافه کنین. اگه وقت دارین، خمیر رو داخل سلفون بزارین و نیم ساعت استراحت بدین. بعد به اندازه نارنگی از خمیر بردارین و مثل ویدیو شکل استوانه بدین یا هر شکل دلخواه دیگه بدین و روی سینی فر بدون کاغذ روغنی، بچینین.
در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا کناره ها و زیرشون سرخ شن ولی روشون سرخ نشه.
همینکه از فر درآوردین، شربت ولرم رو روشون با ملاقه بریزین. نیازی نیس همه شربت استفاده شه. بعد از سرد شدن کامل، روشو بپوشونین تا یک شب در دمای اتاق بمونه و بعد سرو کنین.