اصلا چی بهتر از این که شکلات و کره بادوم زمینی رو یک‌جا بخوای توی کیک داشته باشی، مگه نه؟

یادمه اون موقع ها که کره بادوم زمینی تو ایران نبود هر وقت فیلم خارجی میدیدم بعد اینا هی تو صبجانه هاشون کره بادوم زمینی میخوردن من همینطوری هاج و واج نگاه میکردم و پیش خودم میگفتم چه چیزای بد مزه ای این خارجیا میخورنا.

بعد که چند سال گذشت و این محصولات هیجان انگیز کم کم وارد بازار شد و ما ام تونستیم مزه اونها رو بچشیم فهمیدم چقدر اشتباه میکردم و کاش زودتر مزش رو چشیده بودم.

بعدشم که دیگه شروع به پخت و پز کردم کره بادوم زمینی یه جایگاه ویژه ای برام داره، سعی میکنم با همه چی امتحان کنم که جبران اون سال هایی که نداشتمش رو کرده باشم!

حالا براونی شکلات و بادوم زمینی رو هم به خاطر همین موضوع درست کردم چون هم راحت بود، هم خوشمزه و هم کره بادوم زمبنی توش داره.


مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با کره بادام زمینی

  • شکلات ۵۵ درصد ۱۲۰ گرم
  • شکلات چیپسی ۳۳ درصد ۱۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • کره بادوم زمینی ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۱۷۵ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ نوک قاشق چای‌خوری
  • آرد ۱۲۵ گرم

دستور پخت کیک شکلاتی با کره بادام زمینی

طرز تهیه کیک شکلاتی با کره بادام زمینی بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا شکلات رو خرد کنید.

سپسکره دمای محیط رو با کره بادوم زمینی حدود ۱ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید.

در ادامه شکر رو اضافه کنید و مجدد ۱ دقیقه بزنید.

سپس تخم مرغ و وانیل رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه یا تا زمانیکه کرمی بشه بزنید.

آرد و نمک رو داخل یه کاسه جدا مخلوط کنید و سپس به محتویات داخل کاسه همزن اضافه کنید و با سرعت پایین همزن هم بزنید.

شکلات هارو اضافه کنید و داخل قالب ۲۰ در۲۰ سانتی‌متری که کاغذ روغنی انداختین در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه روی کیک کمی طلایی بشه پخت رو ادامه بدید.