دسر برفی ترکیه یه دسر جذاب زمستونی و البته گرونه. هرچی از طعمش بگم کمه فقط خودتون امتحانش کنید و ببینید چقدر خوشمزه و دلچسبه.
مواد لازم برای تهیه تهیه دسر برفی ترکیه
- شیر دو نیم لیوان برای دسر
- شیر نصف لیوان برای ژلاتین یا آب سرد
- شکر نصف لیوان
- پودر نارگیل آسیاب شده نصف لیوان
- پودر ژلاتین چهار تا پنج قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه یه بسته
(اگر ژلاتین ندارین یه بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان شیر مخلوط کنیدو بزارین روی حرارت کتری تا حل بشه و نصف لیوان از شیر مقدار اولیه کم کنید که دسر ببنده) ترجیحا پودر ژلاتین باشه بهتره
دستور تهیه دسر برفی ترکیه با ژلاتین و پودر نارگیل
برای شروع اول پودرژلاتین رو روی شیر یا آب سرد بپاشید بزارین روی کتری تا اسفنجی بشه.
سپس پودر نارگیل رو آسیاب کنید تا پودر بشه.
شیر و شکر رو مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه.
در ادامه خامه صبحانه رو با چند قاشق شیر مخلوط کنید بزارید روی حرارت کتری تا یه کم گرم بشه.
حالا پودر نارگیل رو داخل شیر بریزید مخلوط کنید.
بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید در آخر ژلاتین رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
قالب رو خیس کنید بذارید داخل فریزر تا یه کم یخ بزنه مواد دسر رو داخل قالب بریزید و بذارید یخچال حدود هفت الی هشت ساعت ببنده و در آخر دورش با چاقو آزاد کنید و چند ضربه بزنید.
به کناره های قالب و به راحتی داخل ظرف برگردونید.
جهت احتیاط خیلی کم چرب کنید یا اگه از قالب درنیومد در حد چندثانیه در آب گرم قرار دهید.
ظرف سرو رو یه کم خیس کنید. دراخر با پودر نارگیل کامل پوشش بدین و تزئین کنید.
نکات مه م و فوت فن های تهیه دسر برفی ترکیه بدون نشاسته
- حتما از تازه بودن ژلاتین مطمئن بشید
- پودر نارگیل رو آسیاب کنید که درشت نباشه.
- خامه صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم یه کم گرم میکنیم.