تا حالا شده ک کیک درست کنید و بعد ببینید ای دل غافل کیک چسبیده! با این روغن جداکننده کیک از قالب محاله کیک دیگه به قالب بچسبه. این روغن جدا کننده معجزه میکنه بهتره بهش بگیم روغن جادویی. خیلی راحت و بسیار پرکاربرد.


مواد لازم برای تهیه  روغن جدا کننده برای قالب کیک

  • کره ۵۰ گرم (یک سوم پیمانه)
  • روغن مایع ۵۰ گرم (یک سوم پیمانه)
  • آرد گندم ۵۰ گرم (یک سوم پیمانه)

طرز تهیه روغن جدا کننده برای قالب کیک

طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب

برای تهیه این روغن جدا کننده کیک از قالب همه مواد بالا رو داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید تا خامه ای و سفید رنگ بشه.

حتما اواسط کار ذرات پاشیده شده به دیواره ظرف را تمیز کنید.

روغن جداکننده را داخل یک شیشه در بسته و دریخچال نگهداری کنید.

اگر کره ندارید روغن جامد هم میتونید بزنید.

حالا چرا باید از روغن جداکننده استفاده کنیم؟

اگر قالب را با فقط روغن مایع چرب کنید، قالبتون بعد از مدتی چسبناک میشه و دیگه همیشه کیک بهش میچسبه. دیدید دیگه روغن مایع چه بلایی سر اطراف اجاق گاز میاره؟

تو مواقعی که با کره چرب میکنید و بعد آرد پاشی میکنید و آرد اضافی را تو سینک خالی میکنید اولا مقداری آرد هدر میشه، ثانیا معمولا بعد از پخت یک‌ مقدار آرد به سطح کیک‌ میچسبه و سفیدک میزنه،

ولی با روغن جدا کننده هیچکدوم از مشکلات پیش نمیاد.

پس بهتره که هر چه زودتر این روغن جداکننده کیک از قالب رو درست کنید و بذارید یخچال واسه زمانی که نیاز دارید.

نکات مهم تهیه تهیه روغن جداکننده کیک از قالب

  • از روغن نیمه جامد هم میشه استفاده کرد، البته از قسمت سفتترش استفاده کنید بهتره.
  • نوع روغن مایع فرقی نداره و می‌تونید از روغن مایع پخت و پز یا سرخ کردنی استفاده کنید.
  • این روغن جدا کننده برای قالب کیک رو تا یکسال میتونید داخل یخچال نگهدارید.
  • برای تهیه کیک اسفنجی بهتره که از روغن جدا کننده استفاده نکنید و کاغذ روغنی بندازید و دیواره را چرب نکنید، چون دیواره قالب لیز میشه و اطراف کیک‌ میاد پایین و وسط کیک‌ میره بالا و گنبدی میشه.