خوب حالا پرتقال معمولی هم قبوله، اما پرتقال خونی یه طعم خاصی داره که اگه دسترسی دارید حتما از اون استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه موس پرتقال خونی
- پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه )
- شکر ۸۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
- آب پرتقال خونی ۲۵۰ میلی لیتر(۱ پیمانه)
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
سس پرتقال
- آب پرتقال خونی ۱/۲ ۱ پیمانه (۳۷۵ میلی لیتر)
- شکر ۴ قاشق سوپخوری
- نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
آموزش روش تهیه موس پرتقال خونی با ژلاتین و خامه صبحانه
پودر ژلاتین را با سه قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و بگذارید ده دقیقه بماند تا ژلاتین بشکفد.
آب پرتقال، شکر و رنده پوست پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود و از روی حرارت بردارید.
پنیر ماسکارپونه و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود. مخلوط ژلاتین را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مایه را بین چهار تا پنج عدد قالب دسر تک نفره یا لیوان سرو تقسیم کنید و دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد. (میتوانید از قالب دسر به قطر بیست تا بیست و یک سانتیمتری نیز استفاده کنید.)
برای تهیه سس پرتقال، شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید و آب پرتقال را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت شربت غلیظ شده برسد. سس را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.
دسر را با سس و برشهای پرتقال و انواع میوه یا خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید.