خوب حالا پرتقال معمولی هم قبوله، اما پرتقال خونی یه طعم خاصی داره که اگه دسترسی دارید حتما از اون استفاده کنید.


مواد لازم برای تهیه موس پرتقال خونی

  • پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
  • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه )
  • شکر ۸۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
  • آب پرتقال خونی ۲۵۰ میلی لیتر(۱ پیمانه)
  • رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری

سس پرتقال

  • آب پرتقال خونی ۱/۲ ۱ پیمانه (۳۷۵ میلی لیتر)
  • شکر ۴ قاشق سوپخوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری

آموزش روش تهیه موس پرتقال خونی با ژلاتین و خامه صبحانه

طرز تهیه موس پرتقال خونی با ژلاتین و خامه صبحانه

پودر ژلاتین را با سه قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و بگذارید ده دقیقه بماند تا ژلاتین بشکفد.

آب پرتقال، شکر و رنده پوست پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود و از روی حرارت بردارید.

پنیر ماسکارپونه و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود. مخلوط ژلاتین را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مایه را بین چهار تا پنج عدد قالب دسر تک نفره یا لیوان سرو تقسیم کنید و دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد. (میتوانید از قالب دسر به قطر بیست تا بیست و یک سانتیمتری نیز استفاده کنید.)

برای تهیه سس پرتقال، شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید و آب پرتقال را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت شربت غلیظ شده برسد. سس را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.

دسر را با سس و برشهای پرتقال و انواع میوه یا خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید.