نان زپف سوئیسی رو تا حالا امتحان کردید؟ یه نون خوشمزه به اسم زپف که یه نون سوئیسیه که خیلی نرم و پنبه اییه این نون رو شما به عنوان صبحانه یا عصرونه هم میتونید میل کنید. این نون اسانس داره شما میتونید هر اسانسی که دوست دارید بهش بزنید مثل اسانس پرتقال یا موز که من هل زدم که طعمشو بینظیر کرد. امیدوارم درست کنید و لذت شو ببرید. خب بریم سراغ مواد اولیه.
مواد لازم برای تهیه نان زپف سوئیسی
- آرد دو الی سه پیمانه
- مخمر یک قاشق چای خوری
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- شکر ۷ الی ۸ قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- کره نرم چهل گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- آب ولرم سه چهارم پیمانه
- شیر ولرم نصف پیمانه
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
دستور پخت نان زپف سوئیسی نرم و پنبه ای
برای شروع ابتدا نیمی از آرد با تمام مواد خشک مخلوط کنید. بعد مایعات و به همراه تخم مرغ اضافه کرده و سپس آرد با احتیاط اضافه کرده تا خمیر جمع شود.
شروع به ورز دادن کنید و بعد کره رو اضافه کنید و انقدر ورز دهید تا خمیر صاف و لطیف شود.
بعد به مدت دوساعت استراحت بدید و بعد از استراحت اول خمیر و به چهار چونه مساوی تقسیم کنید و هر چونه رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت و لول کنید و بعد با سه قسمت لول شده خمیر و به شکل گیس ببافید.
حالا برای استراحت دوم سی دقیقه بگذارید خمیر حجم پیدا کند و بعد با زرده تخم مرغ و کنی وانیل رومال کنید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
من با سولاردم با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۹ دقیقه پختم.