واویشکا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده یک غذای ساده و راحته که با گوشت چرخ کرده درست میشه و هم به عنوان نهار با برنج کته یا به عنوان شام با نون خیلی خوشمزه میشه. امیدوارم این غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی برای 4 نفر
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
- فلفل دلمه ای ۱ عدد (به دلخواه)
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار کافی
دستور واویشکا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی را نگینی خرد کرده و تفت دهید و وقتی که سرخ شد از تابه خارج کنید.
در ادامه پیاز را ریز خرد کنید به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت داده تا سبک و شیشه ای شود نمک، فلفل، ادویه افزوده، یکی دو دقیقه باز تفت داده تا عطر ادویه ها خارج شود.
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و تفت داده.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده را افزوده و کمی تفت داده تا نرم شود. پوره گوجه و رب گوجه افزوده.
(اضافه کردن رب گوجه فرنگی اختیاری است، اما نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، هم باعث خوشمزه تر شدن غذا میشه، هم اینکه غذا را خوشرنگ تر میکند. البته باید رب گوجه فرنگی را به خوبی سرخ کنید) سپس نصف سیب زمینی سرخ کرده را اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و اجازه داده گوشت به طور کامل بپزد و آبش کشیده شود و به روغن بیفتد.
(اگر در کنارش برنج هست کمی آبدار بردارید) به همراه باقی سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. چاشنی این غذا آب نارنج یا آبلیمو ست.