ترافل پرتقالی رو امتحان کردید؟ یه ترافل خوشمزه و خوش عطر و شیک و البته بدون‌ دردسر و قالبی. خلاصه که واقعا ارزش امتحان کردن رو داره.

مواد لازم برای تهیه ترافل پرتقالی

  • شکلات سفيد خرد شده 230 گرم
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
  • پودر ژله‌ پرتقال 3 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات با طعم‌ پرتقال به میزان لازم

دستور تهیه ترافل پرتقالی قالبی

طرز تهیه ترافل پرتقالی

برای شروع ابتدا شکلات سفيد خرد شده‌ و خامه صبحانه رو داخل ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت‌ بخار کتری قرار می‌دهیم تا کاملا بنماری شوند.

سپس از روی حرارت برداشته، پودر ژله پرتقال و رنده ی یک عدد پوست‌ پرتقال رو اضافه و مخلوط میکنیم، مجددأ روی حرارت بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذرات ژله‌ کاملا حل شوند.

سپس از روی حرارت برداشته میزاریم کاملآ خنک شوند، بعد یکی دو ساعت‌ داخل فریزز قرار می‌دهیم تا مواد سفت شوند، سپس از مواد گلوله های کوچکی برداشته، با دست‌ شکل می‌دهیم و در پودر قند می غلتانیم، ترافل ها رو تا موقع سرو در ظرف در بسته در يخچال قرار می‌دهیم.

اگه دوست دارین ترافل های زیباتری داشته‌ باشين، باید ابتدا شکلات طعم‌ پرتقال رو با کمی روغن‌ مایع بنماری کنين، سپس‌ داخل قالب سلیکونی تمام قسمت های قالب رو با شکلات کاور کنين بزارید یخچال و مجددا اين مرحله‌ رو تکرار کنيد.

سپس کمی از ترافل ها رو با کمک قاشق کوچک برداشته داخل قالب ها گذشته و دوباره‌ روی آنها رو با شکلات پر می‌کنیم. چند ساعت‌ در يخچال گذاشته بعد به‌ راحتی از قالب خارج می‌کنیم.

نکات مهم تهیه ترافل پرتقالی

  • اگه شکلات پرتقالی در دسترس ندارين می‌تونین کمی رنگ نارنجی به شکلات سفيد اضافه کنید.
  • حتما قسمت نارنجی پرتقال رو رنده کنید اصلا نباید لايه ی سفيد رنگ رو رنده کنين چون‌ ترافل ها تلخ می‌شن.